En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Kız yeni yıla birinci girersen tüm yarışmalara katıl , yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder derler
:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana

Bi dahaki kategoriyi bekliyorum.. bu kategori bana uymadı :)) 2 dir katılamıyorum nasıl bağımlılık yapmış ellerim titriyor
Sensiz olmaz zaten hippom katıl tabiki hepinizin profili madalyalarla dolsun insallah

CocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım

birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım

gurtmingotam canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin

gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum

Doğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de

Doğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de
Maklube birinci olmamış mıydı canım
Evet tek hamsi pilavı olsaydı kesin alırdı bence

İlk fırsatta hamsi şişi yapıcam İnşAllah . Hamsi kuşu pişiririm çoğunlukla , zahmetli oluyo ama bu sanki daha pratik gibi geldi :)
Ricâ ederim canım başarılar diliyorum
Ablacim bende en yakın zamanda yorumunu bekliyorum kesinlikle pratik ve leziz oluyo tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım ne kadar başarısız olsamda o güzel desteğin en güzeli

:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana
Cocommm baliiim tarihlerinle hep gönülleri mest ediyorsun
Aman nazar boncuğu da birakim nazarim değmesin

Bayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki.
Ellerine sağlık. Senin somon tarifini de çok beğenmiştim. Bir daha ki yarışmalarda da seni görmek isterim kesinlikle.
Çokkkk naziksin teşekkür ederimelimden geldiğince katilicam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…