• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar degerli oylariniz icin hepinize cok tesekkur ediyor ve tek tek sevgilerimi yolluyorum..sayenizde birinci oldum sizlere ne kadar tesekkur etsem az.bana bu mutlulugu yasattiginiz icin cok sagolun.sizlerin sayesinde profilimde madalya tasiyacagim.tekrar tekrar tesekkur ederim :KK36::KK36:

Bu yarismayi duzenleyen bizlere bu guzel firsatlari sunan @Kazen abiye sonsuz tesekkur ediyorum:KK36:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canim nevom editorum sana da cok tesekkur ederim cok emek veriyorsun bu bolume.:KK36:

Hepinizi cok seviyorum sagolun var olun:KK37:
Tebrikler canim benimmm♥♥♥♥♥

Tarifin gerçekten cok güzeldi ve alışılmış degildi bana göre hakettin♥♥♥
Cok sagol canim benim, genelde klasik tarifler daha cok begenildigi icin birinci olacağımı dusunmemistim ama bu kadar begenilmesine cok mutlu oldumm.darisi sizlere insallah :KK74:

Sen nasıl tatlı dilli bi kızsın yaa:KK19::KK15:
Allah nazarlardan korusun güzel kalbini canımm benimm:nazar:
Ooyyy kurban olurumm cok tatlis konusma oyleeeee :KK74:sende oylesin bitanem benim cok sagol,o senin oyle goren gozlerinin guzelligi bikerem:KK73::KK36:

Hamur işi olsun bi dahaki:))

Canim ben ya bi5anesin sen♥♥♥
Sende oylesin bitanem:KK74:istedigin kategori açılırsa mutlaka katıl,guzel hunerlerini sergilersin degisiklik olur mutlu olursun,belki birinci olursun madalyan olur.sende katil birdahaki kategorilere:KK60:

Sende oylesin bitanem:KK74:istedigin kategori açılırsa mutlaka katıl,guzel hunerlerini sergilersin degisiklik olur mutlu olursun,belki birinci olursun madalyan olur.sende katil birdahaki kategorilere:KK60:
Ben buna katilacaktim ama tarifleri görünce vazgeçtim:)
Ama inşallah bakalım
Seviyorum Seni♥♥♥♥

Arkadaslar degerli oylariniz icin hepinize cok tesekkur ediyor ve tek tek sevgilerimi yolluyorum..sayenizde birinci oldum sizlere ne kadar tesekkur etsem az.bana bu mutlulugu yasattiginiz icin cok sagolun.sizlerin sayesinde profilimde madalya tasiyacagim.tekrar tekrar tesekkur ederim :KK36::KK36:

Bu yarismayi duzenleyen bizlere bu guzel firsatlari sunan @Kazen abiye sonsuz tesekkur ediyorum:KK36:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canim nevom editorum sana da cok tesekkur ederim cok emek veriyorsun bu bolume.:KK36:

Tebrik ediyorum canım benim bence sonuna kadar hak ettin zaten :21::KK37:

tebrikler cnm , çok begendim : )
hakettin sen

Back