- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Cok sağol hippom daha niceleri sizlere nasip olsun insallah canim benimCocoChanelmademoiselle canım birinciliğin hayırlı olsun şimdiden.. haketmiştin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sağol hippom daha niceleri sizlere nasip olsun insallah canim benimCocoChanelmademoiselle canım birinciliğin hayırlı olsun şimdiden.. haketmiştin zaten
Bi dahaki kategoriyi bekliyorum.. bu kategori bana uymadı :)) 2 dir katılamıyorum nasıl bağımlılık yapmış ellerim titriyorCok sağol hippom daha niceleri sizlere nasip olsun insallah canim benim
:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu banaKız yeni yıla birinci girersen tüm yarışmalara katıl , yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder derler
Hayırlı geceleriniz olsun kızlarben kahvemi içer birazcık takılır ve yatar
Eki Görüntüle 2085506
Eki Görüntüle 2085507
Sensiz olmaz zaten hippom katıl tabiki hepinizin profili madalyalarla dolsun insallahBi dahaki kategoriyi bekliyorum.. bu kategori bana uymadı :)) 2 dir katılamıyorum nasıl bağımlılık yapmış ellerim titriyor
Doğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine deCocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım
birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım
gurtmingotam canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin
gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum
Maklube birinci olmamış mıydı canımDoğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de
Maklube ile perde pilavı berabere kaldık @Portakal Sulu OrdekMaklube birinci olmamış mıydı canım
Evet tek hamsi pilavı olsaydı kesin alırdı bence
Kız maklube mi unuttun muDoğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de
Sagolasin cnmKatılan tüm arkadaşlarının emeğine sağlık yarışmada başarılar
Oyumu verdimmm genelde birinci olmaz benim oy verdiklerim ama benim oyum oraya
Sahanda Karides ellerine sağlık çok severim
Ablacim bende en yakın zamanda yorumunu bekliyorum kesinlikle pratik ve leziz oluyo tavsiye ederimİlk fırsatta hamsi şişi yapıcam İnşAllah . Hamsi kuşu pişiririm çoğunlukla , zahmetli oluyo ama bu sanki daha pratik gibi geldi :)
Ricâ ederim canım başarılar diliyorum
Cocommm baliiim tarihlerinle hep gönülleri mest ediyorsun:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana
Aynen ya unutmuşum vallahiMaklube birinci olmamış mıydı canım
Evet tek hamsi pilavı olsaydı kesin alırdı bence
Ay canım aklımdan çıkmış ki valla ya baya zaman geçti ya üstünden yoksa yoksa maklubeyi unurmuym hiç hippom benim canımKız maklube mi unuttun mu
Çokkkk naziksin teşekkür ederimelimden geldiğince katilicam canımBayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki.
Ellerine sağlık. Senin somon tarifini de çok beğenmiştim. Bir daha ki yarışmalarda da seni görmek isterim kesinlikle.
Teşekkür ederim Evet ben yaptım Arap Kurabiyesi adı . küllü kurabiyeyide andırıyorKahvenin yanındakini sizmi yaptınız :) Hoş görünüyor.
Teşekkür ederimOyum hamsi kuşuna, herkese basarılar