:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana
CocoChanelmademoiselle
canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım
birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım
gurtmingotam
canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin
gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum
CocoChanelmademoiselle
canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım
birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım
gurtmingotam
canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin
gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum
Katılan tüm arkadaşlarının emeğine sağlık yarışmada başarılar
Oyumu verdimmm genelde birinci olmaz benim oy verdiklerim ama benim oyum oraya
Sahanda Karides ellerine sağlık çok severim
İlk fırsatta hamsi şişi yapıcam İnşAllah . Hamsi kuşu pişiririm çoğunlukla , zahmetli oluyo ama bu sanki daha pratik gibi geldi :)
Ricâ ederim canım başarılar diliyorum
Ablacim bende en yakın zamanda yorumunu bekliyorum kesinlikle pratik ve leziz oluyo tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım ne kadar başarısız olsamda o güzel desteğin en güzeli
:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana
Bayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki.
Ellerine sağlık. Senin somon tarifini de çok beğenmiştim. Bir daha ki yarışmalarda da seni görmek isterim kesinlikle.