• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Kız yeni yıla birinci girersen tüm yarışmalara katıl , yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder derler :KK53:
:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana :KK37:

Bi dahaki kategoriyi bekliyorum.. bu kategori bana uymadı :)) 2 dir katılamıyorum nasıl bağımlılık yapmış ellerim titriyor :rolleyes:
Sensiz olmaz zaten hippom katıl tabiki hepinizin profili madalyalarla dolsun insallah :KK74:

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım:KK37:

birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım:KK73:

gurtmingotam gurtmingotam canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin :KK24:

gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum:KK9:

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım:KK37:

birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım:KK73:

gurtmingotam gurtmingotam canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin :KK24:

gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum:KK9:
Doğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence :D 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de

Doğru söylüyorsun canım ama perde pilavının yanında yine şansım olmazdı bence :KK70: 3 piştiyle bile oylar gayet iyi yine de
Maklube birinci olmamış mıydı canım:KK64:
Evet tek hamsi pilavı olsaydı kesin alırdı bence

İlk fırsatta hamsi şişi yapıcam İnşAllah . Hamsi kuşu pişiririm çoğunlukla , zahmetli oluyo ama bu sanki daha pratik gibi geldi :)
Ricâ ederim canım başarılar diliyorum :KK200:
Ablacim bende en yakın zamanda yorumunu bekliyorum kesinlikle pratik ve leziz oluyo tavsiye ederim :KK60:
Çok teşekkür ederim canım ne kadar başarısız olsamda o güzel desteğin en güzeli :KK200::KK45:

:)) canım ilerde katılır mıyım bilmiyorum ama katılmak suan için aklımda yok.birincilik iddiam yok tabiki ama birazda kazanamayan arkadaslarin şansı olsun oylar bölünmesin diye.Allah bereket versin yeter bu bana :KK37:
Cocommm baliiim tarihlerinle hep gönülleri mest ediyorsun :super::KK60:
Aman nazar boncuğu da birakim nazarim değmesin :-):nazar::21:

Bayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki. :kk77:
Ellerine sağlık. Senin somon tarifini de çok beğenmiştim. Bir daha ki yarışmalarda da seni görmek isterim kesinlikle.:KK19:
Çokkkk naziksin teşekkür ederim:KK200:elimden geldiğince katilicam canım

Back