En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canımmm ben de son kararımı senin adıyla ayrı çekici görüntüsüyle ayrı çekici ve adeta bir şaheser olan çipurandan yana kullandım:KK37:

birinciliğin şimdiden hayırlı olsun tatlım:KK73:

@asliii1 canım sen de keşke bu tarifle pilavlara katılsaydın kesin birinciydin :KK24:

gerçekten tüm tarifler muhteşemdi herkesi ayakta alkışlıyorum:KK9:
cok tesekkur ederim emiram değerli oyun icin,insallah niceleri sizlere nasip olur canim benim cok sagol :KK60:

Cocommm baliiim tarihlerinle hep gönülleri mest ediyorsun :super::KK60:
Aman nazar boncuğu da birakim nazarim değmesin :-):nazar::21:
ooyyy hazalimmm cok sagol kuzumm insallah tez zamanda sana da nasip olur kurban olurum :KK60::KK74::KK74:

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Canımmm şimdiden hayırlı olsun birinciliğin de madalyan da :sampiyon::KK200::KK200:Tebrik ediyorum harikaydı tarifin :kk77:
cok sagol cicegim sana da tez zamanda nasip olur insallah kuzum :KK74:

cok tesekkur ederim emiram değerli oyun icin,insallah niceleri sizlere nasip olur canim benim cok sagol :KK60:

ooyyy hazalimmm cok sagol kuzumm insallah tez zamanda sana da nasip olur kurban olurum :KK60::KK74::KK74:

Tebrikler güveçte hamsili pilav ile senin tarifin arasında kalmıştım.oflu damarim ağır bastı ve hamsili pilava verdim oyumu:oops::oops:Tebrikler

Aslında bu ikinci birinciliğin :KK66:
nasip kısmet bitanem :KK36:

Evet canım açık ara farkla birinci oluyorsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Dolduruşa getirdin hepimizi:rolleyes:
ooyyy yerim ben seni bikeremmm :KK74::KK36::KK71:

Tebrikler güveçte hamsili pilav ile senin tarifin arasında kalmıştım.oflu damarim ağır bastı ve hamsili pilava verdim oyumu:oops::oops:Tebrikler
cok sagol kakaocum önümüzdeki kategorilerde sizlere de nasip olur insallah bu guzel mutluluk:KK73::KK36:

Senin tarifini görünce kesin sen kazanırsın diyordum ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çipura dediğin gibi dolduruşa getirdi bizi:KK70::KK70::KK70:
Bu kategoride de etiket girenlere proluk var mı?:KK45:
Ben 2. olacağıma bile seviniyorum.:sus:Bu kadar güzel tarif arasında:halay:
Onu ben bilmem Kazen bilir:sus:

Senin mutluluğunu yaşarız hayatım :KK74:
Fakirlik böyle bişey herhalde :KK53:

Back
X