Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Beğenmeniz beni çok mutlu ettiSebze sote yatağında soslu levreğe veriyorum oyumu. Çok beğendim sunumu çok güzel
Ellerine sağlıkÇok teşekkür ederim. Beğenmeniz beni çok mutlu etti
Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum isminiGörüntü de güzel de isim çok hoşuma gitti. Dolduruşa gelmiş de ne ya
hakettin bitanem oyum şans getirsin sana 1. olursun gibime geliyorAy coookkk teşekkür ederimm bitanemmm cok sagol değerli oyun icin süslü şefim begenmene cok sevindim
Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diyeCok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum ismini
Kurban olurum yaa çok tatlış konuşma oyleee insallah bitanem,suan kac oyum var bilmiyorum ama,sans getirecegine inanıyorum cok sagol kuzumhakettin bitanem oyum şans getirsin sana 1. olursun gibime geliyor
yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diye
Ellerine sağlık canım :)yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))
Tesekkur ederim canimEllerine sağlık canım :)
Cook tesekkur ederim canim degerli oyun icin begenmene cok sevindim mutlaka dene cok mutlu olurum,hatta ic harcinin icine sogan da koyarsan cok daha lezzetli olurOyumu doldurusa gelmis çipuraya kullandim, eve gideyim bu tarifi deneyecegim mutlaka, harika gorunuyor.
Ayyyy cok sevindimm. Cok tesekkur ederimmm ve afiyet olsunnnAdaletsiz seçim yapmamak için iki seferdir eşimin beğendiği tarife oy veriyorum ben
Bu defa da eşimin tercihiyle oyum nar_cicegim e gitti.
Ellerine sağlık canım
Cook tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim cok sagol keyifli bi hamilelik gecirmeni diliyorum Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahBende oyumu dolduruşa gelmiş çipura ya verdim. Valla bir gebe olarak baktığımda ilk dikkatimi çeken o oldu. Yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Başarılar.
Cok tesekkur ederim canim benim degerli oyun icin insallah birgün tattirmakta nasip olur,begenmene cok sevindimDeniz ürünlerinin hiçbir türlüsünü sevmem aslında ama bu Dolduruşa Gelmiş Çipura çok lezzetli duruyor, oyum ona