• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Görüntü de güzel de isim çok hoşuma gitti. Dolduruşa gelmiş de ne ya
Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum ismini :-):KK60:

Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum ismini :-):KK60:
Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diye :-)

:KK200::KK60: hakettin bitanem oyum şans getirsin sana 1. olursun gibime geliyor
Kurban olurum yaa çok tatlış konuşma oyleee :KK74::KK74:insallah bitanem,suan kac oyum var bilmiyorum ama,sans getirecegine inanıyorum cok sagol kuzum:KK60:

Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diye :-)
:KK48: yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))

Oyumu doldurusa gelmis çipuraya kullandim, eve gideyim bu tarifi deneyecegim mutlaka, harika gorunuyor. :kk77:
Cook tesekkur ederim canim degerli oyun icin begenmene cok sevindim :KK36:mutlaka dene cok mutlu olurum,hatta ic harcinin icine sogan da koyarsan cok daha lezzetli olur:KK60:

Adaletsiz seçim yapmamak için iki seferdir eşimin beğendiği tarife oy veriyorum ben :-)
Bu defa da eşimin tercihiyle oyum nar_cicegim nar_cicegim e gitti.
Ellerine sağlık canım :KK66:
Ayyyy cok sevindimm. Cok tesekkur ederimmm ve afiyet olsunnn:KK200::KK36:

Bende oyumu dolduruşa gelmiş çipura ya verdim. Valla bir gebe olarak baktığımda ilk dikkatimi çeken o oldu. Yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Başarılar.
Cook tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim cok sagol :KK60:keyifli bi hamilelik gecirmeni diliyorum Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah:anne:

Deniz ürünlerinin hiçbir türlüsünü sevmem aslında ama bu Dolduruşa Gelmiş Çipura çok lezzetli duruyor, oyum ona :kk77:
Cok tesekkur ederim canim benim degerli oyun icin :KK60:insallah birgün tattirmakta nasip olur,begenmene cok sevindim:KK36:

Back