• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
California roll, Ebi Tempura roll ve Dragon roll yapmak istiyordum ama eşime kabul ettiremeyince ben de yapmadım... Zaten pek oy da gelmez dedim boşuna eşimle takışmayalım :-)

Hiç yemedim ama filetoyla da tempura çok güzel oluyordur eminim :KK36: yaparsan tarifinden biz de faydalanırız canım :KK73::KK73:

Çok lezzetli oluyor canım çıtır çıtır oluyor, inşallah yaparsam paylaşırım :KK60:

Anammmmm benim düşündüğüm tarifi yapmışsın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bizim kafa yine aynı tarife çalışmış :KK70::KK70::KK70:
Geçen gün facede şef, tava tava yapıyordu ,nasıl yapmış diye bayağı araştırmıştım :KK53:
Ben de bayağıdır görüyordum ama yapım aşamasından emin değildim geçen tam videosunu görünce yapayım dedim...Ama ben eklemeler yaptım...:KK45:

Sağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..
Allah kolaylık versin canım:KK200:

oylama ne zaman başlıyor?
bir oy ,sözüm var.kaçırmayayım.:KK66:
25 Aralık pazartesi günü başlıyor oylama:KK66:
Daha bugünle beraber 4 gün var tariflerin gelmesine ,belki seveceğiniz başka tarif gelebilir:confused:

Bereketli kategori, marifetli hanımlar hünerlerini döktürmüş :kk77:
3 iddialı yarışmacıyı daha bekliyorum merakla (lisabella,deynepnaz,lezzetliçipetpet) :halay:
Canım ben katılamayacağım malesef bu sefer :bicak:
Suşi yapacaktım katılabilseydim ama eşim istemediği için kaldım bu ay, sadece oyalayacağım :halay:

Sen yerdin hatta beni çağırırdın beraber yerdik :KK70: :kk77:
Birkaç kere dedim ne olacak yapayım yarışma için filan diye ama ikna olmadı :-) aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girip ben de önümüzdeki ay yarışmaya katılırım dedim, zaten oy da gelmez pek :bicak:

Sen yap sana gelelim :kk77:

Birkaç kere dedim ne olacak yapayım yarışma için filan diye ama ikna olmadı :-) aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girip ben de önümüzdeki ay yarışmaya katılırım dedim, zaten oy da gelmez pek :bicak:

Sen yap sana gelelim :kk77:
Jüri koltuguna oturdum bu ay :KK53:

Back