Hadi bakalım bekliyoruzçok teşekkür ederim canım yüklüyorum tarifimi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bekliyoruzçok teşekkür ederim canım yüklüyorum tarifimi :))
sağ ol canım valla geçen yılda düşürdüm minik olduğundan zorluyor ama öyle doğum gibi değil ama zor yinedeÇok geçmiş olsun canım.Taş düşürmek bayağı sancılı geçer Annem de düşürdü çektiklerinden biliyorum
yükledim hadi hayırlısı gerçi net olmamış ama olsun bu sefer katılım az oldu gibi sankiHadi bakalım bekliyoruz
Seninle birlikte 16 tarif var canımAz mıyükledim hadi hayırlısı gerçi net olmamış ama olsun bu sefer katılım az oldu gibi sanki
makarna ve pasta dan sonra az geldi ya da ben görmedim ya doğrudur mahcup oldumSeninle birlikte 16 tarif var canımAz mı
Haklısın makarna ve pasta tarifleri daha çok geliyor.Daha katılmayı düşünenler var mesela biri benimmakarna ve pasta dan sonra az geldi ya da ben görmedim ya doğrudur mahcup oldum
Eşim direkt olarak suşiyi sevmiyor ya, gel beraber yiyelim Bak ben pişireceğim, sıcak olarak balıkları dedim ama yine de kabul ettiremedim
Gerçekten insan düşünüyor hiç oy gelmeyecek diye. Keşke bi yapan çıksa
Bu arada Ebi Tempura roll sevmiyor musun? Karidesli karidesli mis gibi
aslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifiniHaklısın makarna ve pasta tarifleri daha çok geliyor.Daha katılmayı düşünenler var mesela biri benim
Çok farklı birşey olmayacak canımBen de genelde öyle yapıyorum.Ama katılmak istiyorumaslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifini
Küçük çocuk çok hasta.. yapardım da işte nasip olmadı. Katılanlara bol şans..
Geçmiş olsun adaşım neyi var Allah şifa versin onlar hasta olunca anneler de ne keyif kalıyor ne bşyKüçük çocuk çok hasta.. yapardım da işte nasip olmadı. Katılanlara bol şans..
Senin tarif ne zaman geliyor
Çok geçmiş olsunKüçük çocuk çok hasta.. yapardım da işte nasip olmadı. Katılanlara bol şans..
Anammmmm benim düşündüğüm tarifi yapmışsınSenin tarif ne zaman geliyor
Çok geçmiş olsun canımKüçük çocuk çok hasta.. yapardım da işte nasip olmadı. Katılanlara bol şans..
Sağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..Geçmiş olsun adaşım neyi var Allah şifa versin onlar hasta olunca anneler de ne keyif kalıyor ne bşy
Teşekkürler Nevreste ablacim..Çok geçmiş olsun
Sağol canım amin inşallah çok teşekkürler..Çok geçmiş olsun canım
Mesajı yazınca geçmiş mesajlarına baktım gördüm ,utandım kendimden ,tam çocuğunun hasta zamanında sormuşsun diye
İnşallah kısa sürede atlatıp,eski sağlığına döner.
Ah yavrum ya kıyamam rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah canım çok üzüldüm Allahım beterinden saklasın yinede acılarını göstermesin inşallah çabucak iyileşirSağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..