Demek herşey para içindiSeni zengin biliyordum fakirsen hadi bye sana tanimiyorum seni fakirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek herşey para içindiSeni zengin biliyordum fakirsen hadi bye sana tanimiyorum seni fakirrr
Amacim mapis degil tahtali yerBir mapısa düşüremedin
Napoléon ne demis para para parasiz olmusDemek herşey para içindi
Nasıl yani tahtalı köy müAmacim mapis degil tahtali yer
Tamam bekliyorumNevosum Akku cok az cikiyorum Laptop Dan donecegim sonra
Nasıl yani tahtalı köy mü
Aynen ben de aynı durumdayım.Tek üşengeç ben miyim
Yapasım var ama elim gitmiyor
Aynen ben de aynı durumdayım.
Bence ne yapacaımıza tam karar verince sorun olmuyor da kararsız olunca da böyle oluyor.Bir de rakiplerden gözümüz korkunca
O zaman ne duruyorsuuuuun ,balık yapsana balık yapsanaYapacağıma karar verdim, ama üşeniyorum
Rakipler bizden korksun, namımız var bizim altın madalyamız boynumuzda
O zaman ne duruyorsuuuuun ,balık yapsana balık yapsana
Ben de tarifine karar verip yapmayanlardanım. Ama üşengeçlikten değil, eşim istemediği için
Yok ama zaten yapacağım tarif tüple de olmazdı canımKüçük tüpün yok mu tatlişkom
Yok ama zaten yapacağım tarif tüple de olmazdı canım
Söylemesi ayıptır suşi yapacaktım da
Senin aklında ne vardı?
California roll, Ebi Tempura roll ve Dragon roll yapmak istiyordum ama eşime kabul ettiremeyince ben de yapmadım... Zaten pek oy da gelmez dedim boşuna eşimle takışmayalımSuşiyse tüpe gerek yok o zaman canım, biraz riskli bir seçim olmuş hiç yemesemde görüntüsüne bayılıyorum
Ben kolay bişey yapmayı planlıyordum, fırında deniz ürünü sevmem hep kızartma tarzı severim diğer türlü sanki haşlanmış gibi oluyor. Fileto balıktan tempura yapmayı planlıyorum ama bakalım. Soslanıp kızartılıyor pofidik pofidik oluyorlar kısmet olursa yaparım inşallah
California roll, Ebi Tempura roll ve Dragon roll yapmak istiyordum ama eşime kabul ettiremeyince ben de yapmadım... Zaten pek oy da gelmez dedim boşuna eşimle takışmayalım
Hiç yemedim ama filetoyla da tempura çok güzel oluyordur eminim yaparsan tarifinden biz de faydalanırız canım
Eşim direkt olarak suşiyi sevmiyor ya, gel beraber yiyelim Bak ben pişireceğim, sıcak olarak balıkları dedim ama yine de kabul ettiremedimCalifornia Roll ve Dragon Roll'u eşiniz yemiyorsa bana gönderir misiniz litfinn ben büyük bir zevkle yerim Yalnız keşke cidden sushi yapan biri olsa hep klasik tariflere oy veriliyor diye kimse yapmıyor.
çok teşekkür ederim canım yüklüyorum tarifimi :))Geçmiş olsun canım