En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
makarna ve pasta dan sonra az geldi ya da ben görmedim ya doğrudur mahcup oldum
Haklısın makarna ve pasta tarifleri daha çok geliyor.Daha katılmayı düşünenler var mesela biri benim

Onu denemedim :) Kesin o da güzeldir niye yemediysem. Sushi yapana 1 oy kesinlikle benden. Klasikler yerine alışılmışın dışına çıkabildiği için teşvik maksatlı. :)

Haklısın makarna ve pasta tarifleri daha çok geliyor.Daha katılmayı düşünenler var mesela biri benim
aslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifini

aslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifini
Çok farklı birşey olmayacak canımBen de genelde öyle yapıyorum.Ama katılmak istiyorum

Senin tarif ne zaman geliyor
Anammmmm benim düşündüğüm tarifi yapmışsın
Bizim kafa yine aynı tarife çalışmış
Geçen gün facede şef, tava tava yapıyordu ,nasıl yapmış diye bayağı araştırmıştım

Küçük çocuk çok hasta.. yapardım da işte nasip olmadı. Katılanlara bol şans..
Çok geçmiş olsun canım
Mesajı yazınca geçmiş mesajlarına baktım gördüm ,utandım kendimden ,tam çocuğunun hasta zamanında sormuşsun diye
İnşallah kısa sürede atlatıp,eski sağlığına döner.

Geçmiş olsun adaşım neyi var Allah şifa versin onlar hasta olunca anneler de ne keyif kalıyor ne bşy
Sağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..

Sağol canım amin inşallah çok teşekkürler..
Estagfirullah yahu nerden biliceksin.:)

Ah yavrum ya kıyamam rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah canım çok üzüldüm Allahım beterinden saklasın yinede acılarını göstermesin inşallah çabucak iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…