Eşim direkt olarak suşiyi sevmiyor ya, gel beraber yiyelim Bak ben pişireceğim, sıcak olarak balıkları dedim ama yine de kabul ettiremedim
Gerçekten insan düşünüyor hiç oy gelmeyecek diye. Keşke bi yapan çıksa
Bu arada Ebi Tempura roll sevmiyor musun? Karidesli karidesli mis gibi
Onu denemedim :) Kesin o da güzeldir niye yemediysem. Sushi yapana 1 oy kesinlikle benden. Klasikler yerine alışılmışın dışına çıkabildiği için teşvik maksatlı. :)
aslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifini
aslında iyi oluyor açıkcası ben hep klasik yaparım balıbalığı ya tavada kızadtırım ya da fırında pratik ve basit şekilde yaparım farklı şeyler görmek güzel merakla bekliyorum tarifini
Anammmmm benim düşündüğüm tarifi yapmışsın
Bizim kafa yine aynı tarife çalışmış
Geçen gün facede şef, tava tava yapıyordu ,nasıl yapmış diye bayağı araştırmıştım
Çok geçmiş olsun canım
Mesajı yazınca geçmiş mesajlarına baktım gördüm ,utandım kendimden ,tam çocuğunun hasta zamanında sormuşsun diye
İnşallah kısa sürede atlatıp,eski sağlığına döner.
Sağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..
Çok geçmiş olsun canım
Mesajı yazınca geçmiş mesajlarına baktım gördüm ,utandım kendimden ,tam çocuğunun hasta zamanında sormuşsun diye
İnşallah kısa sürede atlatıp,eski sağlığına döner.
Sağol adaşım :* ciğerleri iltihaplanmis birde krup diye bi hastalık varmış ondan olmuş hava veriyorum evde surekli her gün de iğnesi var. Buyuk kiz da durmuyor hiç anlayışlı değil. Uğraşıyorum öyle..