Çaydanlıkların kirecine iyi geliyorÇaydanlığı kaynatırım sirke ileBizimkiler baba oğul sirke kokusunu sevmediğinden kötü geldi onlara.Bazen temizlikte kullanyorum balık olmasa da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaydanlıkların kirecine iyi geliyorÇaydanlığı kaynatırım sirke ileBizimkiler baba oğul sirke kokusunu sevmediğinden kötü geldi onlara.Bazen temizlikte kullanyorum balık olmasa da.
Kireç demişken canım limon tuzu ketıla çaydanlığa kullanıyorum bende kireç sökücü almıyorum hiçÇaydanlıkların kirecine iyi geliyorÇaydanlığı kaynatırım sirke ile
Limon tuzuda kullanıyorum ,ama sirke sonrasında kokulara çektiği için çoğunluk sirke kaynatıyorumKireç demişken canım limon tuzu ketıla çaydanlığa kullanıyorum bende kireç sökücü almıyorum hiç
Çok güzel şeyler öğreniyorum burda ya iyi ki kurmuş siteyi kim kurduysa valla gerçekten kurucusu kim acabaLimon tuzuda kullanıyorum ,ama sirke sonrasında kokulara çektiği için çoğunluk sirke kaynatıyorum
Kazen tabi ki canımÇok güzel şeyler öğreniyorum burda ya iyi ki kurmuş siteyi kim kurduysa valla gerçekten kurucusu kim acaba
Hmm öyle mi sağolsun varolsun kazen abi :)Kazen tabi ki canım
Aynen canım sağolsunHmm öyle mi sağolsun varolsun kazen abi :)
Yap bacim ben eklemeyecegim. Sevgiler.... Başarılar dilerim. OylarimSizin yorumu şimdi gördüm bende buğulama yapmıştım
dün yaptımda eklemedim kararsız kaldım belki başka tarif daha yaparım Keşke farklı tariflede katılma şansımız olsaYap bacim ben eklemeyecegim. Sevgiler.... Başarılar dilerim. Oylarim
Bende varım, tembeller kategorisindeHerkes bu kategori bayağı hamarat,ben hariç
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık insanın senin gibi bir arkadaşı olmalı
Sağol canımSevdiğim zaman çok seviyorumÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık insanın senin gibi bir arkadaşı olmalı
Ne güzelSağol canımSevdiğim zaman çok seviyorum
Immmm enfes görünüyor
Sağol canım ama ben yemedimImmmm enfes görünüyor
Tabi ki miu vurur yoksaSağol canım ama ben yemedim
Kazen tabi ki canım
Aynen sopa varTabi ki miu vurur yoksa