• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Ellerinize sağlık herşey çok güzel :bicak:
Profil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mi:anne:ne kadar tatlı bin kere maşallah:emir_bebek:kurban olurum onu verene benim yerime de öpün emi:KK72::KK36:

Profil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mi:anne:ne kadar tatlı bin kere maşallah:emir_bebek:kurban olurum onu verene benim yerime de öpün emi:KK72::KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat canım benim:15:

Yok canım benim değil keşke benim olaydı internette gördüm aynı senin gibi çok beğendim o tatlı bebeği

Arkadaşımın doğum günü için yaptığım pasta
Eki Görüntüle 2076759 Eki Görüntüle 2076760
Hiççç kıskanmadım :bicak:
Bende öğreneceğim önceleri amannn hazır var modunda idim ama paşa büyüyünce hazır yesin istemem o yüzden sıkı takipteyim kim ne yapmış nasıl yapmış :KK53:
Burdan tarif paylaşanlara sesleniyorum lütfen tümmm püf noktaları yazın aman bunu herkez biliyordur demeyin bilen var bilemeyen var :ruh::-)

Hiççç kıskanmadım :bicak:
Bende öğreneceğim önceleri amannn hazır var modunda idim ama paşa büyüyünce hazır yesin istemem o yüzden sıkı takipteyim kim ne yapmış nasıl yapmış :KK53:
Burdan tarif paylaşanlara sesleniyorum lütfen tümmm püf noktaları yazın aman bunu herkez biliyordur demeyin bilen var bilemeyen var :ruh::-)
Canım hazır ev yapımı gibi olmuyor.Özellikle evde çocuk varsa hiç olmuyor.Ben paketli ve hazır gıdaya karşıyım.Çocuk gelişiminde çok önemli bir rol oynuyor...
Hazır pasta neredeyse hiç almıyorum...Herşeyi kendim yaparım.Dışarda yemek bile pek yemiyoruz.Çocuklarımda öyle alıştı sevmiyorlar...:KK45:

Back