Teşekkürler canımMuhteşem olmuş ellerine sağlık canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımMuhteşem olmuş ellerine sağlık canımmm
Profil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mine kadar tatlı bin kere maşallahkurban olurum onu verene benim yerime de öpün emiEllerinize sağlık herşey çok güzel
Allahım sana da öyle bir melek nasip etsin bitanemProfil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mine kadar tatlı bin kere maşallahkurban olurum onu verene benim yerime de öpün emi
Amiiiiiiiiiinn bin kere AMIN sagol canim deynebim Allah razi olsun insallahh sende benim bitanemsinAllahım sana da öyle bir melek nasip etsin bitanem
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat canım benimProfil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mine kadar tatlı bin kere maşallahkurban olurum onu verene benim yerime de öpün emi
Amiiinn aslicım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat canım benim
AmiiinAmiiinn aslicım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok canım benim değil keşke benim olaydı internette gördüm aynı senin gibi çok beğendim o tatlı bebeğiProfil fotografinizda ki bu güzeller güzeli melek sizin mine kadar tatlı bin kere maşallahkurban olurum onu verene benim yerime de öpün emi
Hiççç kıskanmadım
Masallah gercekten de pek tatliymis Allah uzun ömür versinYok canım benim değil keşke benim olaydı internette gördüm aynı senin gibi çok beğendim o tatlı bebeği
Senin varmı çocuğun benim yok 9 yıllık evliyımMasallah gercekten de pek tatliymis Allah uzun ömür versin
Benimde yok canım 4 yıllık evliyim bende geciyo bile hayırlısı nasip kısmet bekliyorum halaSenin varmı çocuğun benim yok 9 yıllık evliyım
Canım hazır ev yapımı gibi olmuyor.Özellikle evde çocuk varsa hiç olmuyor.Ben paketli ve hazır gıdaya karşıyım.Çocuk gelişiminde çok önemli bir rol oynuyor...Hiççç kıskanmadım
Bende öğreneceğim önceleri amannn hazır var modunda idim ama paşa büyüyünce hazır yesin istemem o yüzden sıkı takipteyim kim ne yapmış nasıl yapmış
Burdan tarif paylaşanlara sesleniyorum lütfen tümmm püf noktaları yazın aman bunu herkez biliyordur demeyin bilen var bilemeyen var
Yok canım benim değil keşke benim olaydı internette gördüm aynı senin gibi çok beğendim o tatlı bebeği
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallahBenimde yok canım 4 yıllık evliyim bende geciyo bile hayırlısı nasip kısmet bekliyorum hala