• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Hayır tek tarif ile katılabilirsiniz:KK66:
Ben hamsi buğlama (ekşili) yaptm bu akşam ama arkadaşta ondan yapacakmış şimdi gördüm başka tarifler de var kafamda yapmak isterimde belki fırsat bulup yapamam oyuzden sordum :s

Ben hamsi buğlama (ekşili) yaptm bu akşam ama arkadaşta ondan yapacakmış şimdi gördüm başka tarifler de var kafamda yapmak isterimde belki fırsat bulup yapamam oyuzden sordum :s
Eklediniz mi tarifinizi;)
Farklı üyeler aynı tarif ile katılabilir;)
Yani herkesin farklı bir tarzı vardır.Herkes farklı pişirir ve sunum yapar;)

Aynen tarifler teker teker geliyor...:KK45:Başta panikledim ama bayağı iyi gidiyor..Tarifler farklı ,özel ve lezzetli:KK45:Sen hep tembelsin:işsiz:
Bana tembel dediğine göre sen yarışıyorsun bu kategoride:KK45:
Geçen kategoride yoktun ,tuzağa düşürdüm seni:KK53:
Ben balık yapıyorum ama geneli kızartma ,onu da kabul olunmuyor:ıslık:
Izgarada yapıyorum o da basit olur.
Dün misafirim vardı kızartma ile beraber aslinin hamsili pilav tarifini yaptım ek olarak denemeye hoşuma gitti,eşimin de...Oğlum tadına bile bakmadı tava hamsiyle aşk yaşadı.:63:

Dün misafirim vardı kızartma ile beraber aslinin hamsili pilav tarifini yaptım ek olarak denemeye hoşuma gitti,eşimin de...Oğlum tadına bile bakmadı tava hamsiyle aşk yaşadı.:63:
Belli olmaz katılabilirim;)
En geç 10 günde bir balık yapıyorum henüz 1 hafta olmadı yada oldu:KK45:Yaptığım gün uygun olursa yaparım:KK45:
Balık ile pek birşey yenmiyor öyle alıştık galiba salata yeterli:kk77:

Belli olmaz katılabilirim:KK66:
En geç 10 günde bir balık yapıyorum henüz 1 hafta olmadı yada oldu:KK45:Yaptığım gün uygun olursa yaparım:KK45:
Balık ile pek birşey yenmiyor öyle alıştık galiba salata yeterli:kk77:
Uzmanlara göre haftada 2 kere yiyin diyorlar:KK45:
Ama makinada olsa balık bulaşığı ,kokusu yüzünden sık yapılmıyor:bicak:
Gerçi dediğin gibi insan özlemek istiyor balığı,ben haftada bir illa yaparım.
Aynen salata ,kornişon turşu yetiyor.Çorba da yapıyorum yanına ama pek yenilmiyor.

Bence beklemeden ekleyin:KK66:
Arkadaş yapmamış sanırım yapmayı planlıyor:KK66:
Ama başka balık ta yapmayı planlıyorum belki o daha güzel olur. Ben yine bekliyim sonra karar veririm. Yapım aşamalarım güzelde sunumda pek bişey yapamadım çünkü ani oldu niyetimde balık yapmak yoktu bugün Eğer yapamazsam başka balık ozmn eklerim

Ama başka balık ta yapmayı planlıyorum belki o daha güzel olur. Ben yine bekliyim sonra karar veririm. Yapım aşamalarım güzelde sunumda pek bişey yapamadım çünkü ani oldu niyetimde balık yapmak yoktu bugün Eğer yapamazsam başka balık ozmn eklerim
Ben çok merak ettim sunumun fotosun özelden atsana bana :KK45:

Aaa denedin mi beğenmenize sevindim canım valla benim oğlan da pek yemedi tadına baktı ucundan pilavını yedi sadece :)

Aaa denedin mi beğenmenize sevindim canım valla benim oğlan da pek yemedi tadına baktı ucundan pilavını yedi sadece :)
Hamsi tava yaptım ,yanına da denemek için az yaptım ama güzel ,davet verildiği zaman yapılabilir,havalı bir sunumu var:KK45:
Senin oğlun kaç yaşında ?

Uzmanlara göre haftada 2 kere yiyin diyorlar:KK45:
Ama makinada olsa balık bulaşığı ,kokusu yüzünden sık yapılmıyor:bicak:
Gerçi dediğin gibi insan özlemek istiyor balığı,ben haftada bir illa yaparım.
Aynen salata ,kornişon turşu yetiyor.Çorba da yapıyorum yanına ama pek yenilmiyor.
Canım çocuklar çabuk sıkılır;)
Haftada 10 günde bir iyi oluyor;)Gerçi geçen yıla göre bu yıl daha çok seviyorlar...Biraz daha büyürlerse sıklaştırırız:KK45:Salatadan başka birşey istemez...O değil de ben bugün çok açım fena oldu bu muhabbet:70:

Tamam siz bilirsiniz;)

Back