- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
acaba hamsi buğulamayı onaylarlar mi
Sizin yorumu şimdi gördüm bende buğulama yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba hamsi buğulamayı onaylarlar mi
Hayır tek tarif ile katılabilirsinizBirden fazla tarifle katılabiliyormuyuz
Herkes bu kategori bayağı hamarat,ben hariçHayır tek tarif ile katılabilirsiniz
Aynen tarifler teker teker geliyor...Başta panikledim ama bayağı iyi gidiyor..Tarifler farklı ,özel ve lezzetliSen hep tembelsinHerkes bu kategori bayağı hamarat,ben hariç
Ben hamsi buğlama (ekşili) yaptm bu akşam ama arkadaşta ondan yapacakmış şimdi gördüm başka tarifler de var kafamda yapmak isterimde belki fırsat bulup yapamam oyuzden sordum :sHayır tek tarif ile katılabilirsiniz
Eklediniz mi tarifiniziBen hamsi buğlama (ekşili) yaptm bu akşam ama arkadaşta ondan yapacakmış şimdi gördüm başka tarifler de var kafamda yapmak isterimde belki fırsat bulup yapamam oyuzden sordum :s
Bana tembel dediğine göre sen yarışıyorsun bu kategorideAynen tarifler teker teker geliyor...Başta panikledim ama bayağı iyi gidiyor..Tarifler farklı ,özel ve lezzetliSen hep tembelsin
Hyr eklemedim henüz. Karasız kaldım şimdiEklediniz mi tarifinizi
Farklı üyeler aynı tarif ile katılabilir
Yani herkesin farklı bir tarzı vardır.Herkes farklı pişirir ve sunum yapar
Belli olmaz katılabilirimBana tembel dediğine göre sen yarışıyorsun bu kategoride
Geçen kategoride yoktun ,tuzağa düşürdüm seni
Ben balık yapıyorum ama geneli kızartma ,onu da kabul olunmuyor
Izgarada yapıyorum o da basit olur.
Dün misafirim vardı kızartma ile beraber aslinin hamsili pilav tarifini yaptım ek olarak denemeye hoşuma gitti,eşimin de...Oğlum tadına bile bakmadı tava hamsiyle aşk yaşadı.
Bence beklemeden ekleyinHyr eklemedim henüz. Karasız kaldım şimdi
Uzmanlara göre haftada 2 kere yiyin diyorlarBelli olmaz katılabilirim
En geç 10 günde bir balık yapıyorum henüz 1 hafta olmadı yada olduYaptığım gün uygun olursa yaparım
Balık ile pek birşey yenmiyor öyle alıştık galiba salata yeterli
Ama başka balık ta yapmayı planlıyorum belki o daha güzel olur. Ben yine bekliyim sonra karar veririm. Yapım aşamalarım güzelde sunumda pek bişey yapamadım çünkü ani oldu niyetimde balık yapmak yoktu bugün Eğer yapamazsam başka balık ozmn eklerimBence beklemeden ekleyin
Arkadaş yapmamış sanırım yapmayı planlıyor
O arkadaşı etiketleyip sorabilirsiniz de veya özelden sorabilirsiniz.Hyr eklemedim henüz. Karasız kaldım şimdi
Ben çok merak ettim sunumun fotosun özelden atsana banaAma başka balık ta yapmayı planlıyorum belki o daha güzel olur. Ben yine bekliyim sonra karar veririm. Yapım aşamalarım güzelde sunumda pek bişey yapamadım çünkü ani oldu niyetimde balık yapmak yoktu bugün Eğer yapamazsam başka balık ozmn eklerim
Aaa denedin mi beğenmenize sevindim canım valla benim oğlan da pek yemedi tadına baktı ucundan pilavını yedi sadece :)Bana tembel dediğine göre sen yarışıyorsun bu kategoride
Geçen kategoride yoktun ,tuzağa düşürdüm seni
Ben balık yapıyorum ama geneli kızartma ,onu da kabul olunmuyor
Izgarada yapıyorum o da basit olur.
Dün misafirim vardı kızartma ile beraber aslinin hamsili pilav tarifini yaptım ek olarak denemeye hoşuma gitti,eşimin de...Oğlum tadına bile bakmadı tava hamsiyle aşk yaşadı.
Hamsi tava yaptım ,yanına da denemek için az yaptım ama güzel ,davet verildiği zaman yapılabilir,havalı bir sunumu varAaa denedin mi beğenmenize sevindim canım valla benim oğlan da pek yemedi tadına baktı ucundan pilavını yedi sadece :)
Canım çocuklar çabuk sıkılırUzmanlara göre haftada 2 kere yiyin diyorlar
Ama makinada olsa balık bulaşığı ,kokusu yüzünden sık yapılmıyor
Gerçi dediğin gibi insan özlemek istiyor balığı,ben haftada bir illa yaparım.
Aynen salata ,kornişon turşu yetiyor.Çorba da yapıyorum yanına ama pek yenilmiyor.
Tamam siz bilirsinizAma başka balık ta yapmayı planlıyorum belki o daha güzel olur. Ben yine bekliyim sonra karar veririm. Yapım aşamalarım güzelde sunumda pek bişey yapamadım çünkü ani oldu niyetimde balık yapmak yoktu bugün Eğer yapamazsam başka balık ozmn eklerim
Aynen canım küçük daha teyzesi 20. Ayın içinde :)Hamsi tava yaptım ,yanına da denemek için az yaptım ama güzel ,davet verildiği zaman yapılabilir,havalı bir sunumu var
Senin oğlun kaç yaşında ?