• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Canım çocuklar çabuk sıkılır:KK66:
Haftada 10 günde bir iyi oluyor:KK66:Gerçi geçen yıla göre bu yıl daha çok seviyorlar...Biraz daha büyürlerse sıklaştırırız:KK45:Salatadan başka birşey istemez...O değil de ben bugün çok açım fena oldu bu muhabbet:KK70:
Oğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.
Şimdi 1 kilo ancak yetiyor.
Senin az yemediğin gün var mı ki?:KK53:
Kimbilir kaç kilo verdin yine :ıslık:

Oğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.
Şimdi 1 kilo ancak yetiyor.
Senin az yemediğin gün var mı ki?:KK53:
Kimbilir kaç kilo verdin yine :ıslık:
Biz de temizlenmiş 600 gr ile başladık şimdi hamsi 800 falan palamut olursa 1.5 kilo:KK45:Onlar büyüdükçe yedikleri artıyor:nazar::dua:Ama biz daha çok yesinler istiyoruz:KK53:
Açım ama tartıya küsüm milim oynamıyor:sinirli:

Limonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum :KK70:
Ben de takıntılıyım.:KK51:Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli:KK45:

Limonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum :KK70:
Hamsi diğer balıklara bakarak daha keskin kokuyor :olamaz:
Ben de balkonda kızartıyorum koku yüzünden ,tüp bitti,mutfağa geçtim ama aspiratör ,camlar açık,balkon kapısı açık bayağı dondum kızartana kadar,dikkat etmezsen ertesi güne bile evde balık kokusu kalıyor:bicak:

Ben de takıntılıyım.:KK51:Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli:KK45:
Ben de kızartınca kapı açılınca açmayın kapıyıııı diye bağırıyorum ,koku içerilere gitmesin diye :KK70:

Hamsi diğer balıklara bakarak daha keskin kokuyor :olamaz:
Ben de balkonda kızartıyorum koku yüzünden ,tüp bitti,mutfağa geçtim ama aspiratör ,camlar açık,balkon kapısı açık bayağı dondum kızartana kadar,dikkat etmezsen ertesi güne bile evde balık kokusu kalıyor:bicak:
Kesinlikle doğru canım fırında yaptım ama temizlemesini de elde yapınca ellerim lavabom fırınım zor çıktı valla her yer limon sirke kokuyor şimdi de :D balkona elektrikli ızgara gibi bşy olsa ne güzel olur

Kesinlikle doğru canım fırında yaptım ama temizlemesini de elde yapınca ellerim lavabom fırınım zor çıktı valla her yer limon sirke kokuyor şimdi de :KK70: balkona elektrikli ızgara gibi bşy olsa ne güzel olur
Sirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktu:skandal:Eşim ,oğlum burnunu tuta tuta gezdi evde,balık koksa bundan iyiydi dediler:KK53:

Sirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktu:skandal:Eşim ,oğlum burnunu tuta tuta gezdi evde,balık koksa bundan iyiydi dediler:KK53:
Ama sirke biraz kalınca kokuları gideriyor...Ben çok kaynatırım:KK45:

Hm sirke kaynatmadım sildim oyle bi yumuşatıcı dediler bende onu denedim çok keskin koktu kaynatma iyi olmuyor sanırım

Back