En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Oğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.
Şimdi 1 kilo ancak yetiyor.
Senin az yemediğin gün var mı ki?
Kimbilir kaç kilo verdin yine

Oğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.
Şimdi 1 kilo ancak yetiyor.
Senin az yemediğin gün var mı ki?
Kimbilir kaç kilo verdin yine
Biz de temizlenmiş 600 gr ile başladık şimdi hamsi 800 falan palamut olursa 1.5 kiloOnlar büyüdükçe yedikleri artıyorAma biz daha çok yesinler istiyoruz
Açım ama tartıya küsüm milim oynamıyor

Limonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum
Ben de takıntılıyım.Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli

Limonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum
Hamsi diğer balıklara bakarak daha keskin kokuyor
Ben de balkonda kızartıyorum koku yüzünden ,tüp bitti,mutfağa geçtim ama aspiratör ,camlar açık,balkon kapısı açık bayağı dondum kızartana kadar,dikkat etmezsen ertesi güne bile evde balık kokusu kalıyor

Ben de takıntılıyım.Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli
Ben de kızartınca kapı açılınca açmayın kapıyıııı diye bağırıyorum ,koku içerilere gitmesin diye

Kesinlikle doğru canım fırında yaptım ama temizlemesini de elde yapınca ellerim lavabom fırınım zor çıktı valla her yer limon sirke kokuyor şimdi de balkona elektrikli ızgara gibi bşy olsa ne güzel olur

Sirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktuEşim ,oğlum burnunu tuta tuta gezdi evde,balık koksa bundan iyiydi dediler

Ama sirke biraz kalınca kokuları gideriyor...Ben çok kaynatırım

Hm sirke kaynatmadım sildim oyle bi yumuşatıcı dediler bende onu denedim çok keskin koktu kaynatma iyi olmuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…