Oğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.Canım çocuklar çabuk sıkılır
Haftada 10 günde bir iyi oluyorGerçi geçen yıla göre bu yıl daha çok seviyorlar...Biraz daha büyürlerse sıklaştırırız Salatadan başka birşey istemez...O değil de ben bugün çok açım fena oldu bu muhabbet
Ayy daha minnakmış,yesin Onu teyzesiAynen canım küçük daha teyzesi 20. Ayın içinde :)
Biz de temizlenmiş 600 gr ile başladık şimdi hamsi 800 falan palamut olursa 1.5 kiloOğlum küçükken yarım kilo hamsi yetiyordu az yediğinden.
Şimdi 1 kilo ancak yetiyor.
Senin az yemediğin gün var mı ki?
Kimbilir kaç kilo verdin yine
Evet minnak valla uyuyor şimdi anne de dizi keyfindeAyy daha minnakmış,yesin Onu teyzesi
Ben de takıntılıyım.Limonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum
Hamsi diğer balıklara bakarak daha keskin kokuyorLimonla sirkeyle ovaladım fırında limon beklettim yeni çıktı balık kokusu ben mi huyluyum koku konusunda bilmiyorum
Aynen öyle tezgah pırıl pırıl olmadan uyuyamamBen de takıntılıyım.Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli
Ben de kızartınca kapı açılınca açmayın kapıyıııı diye bağırıyorum ,koku içerilere gitmesin diyeBen de takıntılıyım.Yemek hemen bitmeli her yer çamaşır suyu ile silinmeli
Kesinlikle doğru canım fırında yaptım ama temizlemesini de elde yapınca ellerim lavabom fırınım zor çıktı valla her yer limon sirke kokuyor şimdi deHamsi diğer balıklara bakarak daha keskin kokuyor
Ben de balkonda kızartıyorum koku yüzünden ,tüp bitti,mutfağa geçtim ama aspiratör ,camlar açık,balkon kapısı açık bayağı dondum kızartana kadar,dikkat etmezsen ertesi güne bile evde balık kokusu kalıyor
Uyumayı bırak kimseye bir bardak çay vermemAynen öyle tezgah pırıl pırıl olmadan uyuyamam
O çoğumuzda varBen de kızartınca kapı açılınca açmayın kapıyıııı diye bağırıyorum ,koku içerilere gitmesin diye
Uyumayı bırak kimseye bir bardak çay vermem
Sirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktuKesinlikle doğru canım fırında yaptım ama temizlemesini de elde yapınca ellerim lavabom fırınım zor çıktı valla her yer limon sirke kokuyor şimdi debalkona elektrikli ızgara gibi bşy olsa ne güzel olur
Ne güzelnormalde bu saate kalmazdım bende dizimiz var diye yoksa on dedim mi uyuyoruz ailecek
Ama sirke biraz kalınca kokuları gideriyor...Ben çok kaynatırımSirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktuEşim ,oğlum burnunu tuta tuta gezdi evde,balık koksa bundan iyiydi dediler
Hm sirke kaynatmadım sildim oyle bi yumuşatıcı dediler bende onu denedim çok keskin koktu kaynatma iyi olmuyor sanırımSirke dedin de aklıma geldi.Bir gün balkonda kızartmaya üşendim ,netten baktım sirke kaynatın yazıyordu balık kokusu için ,sirke kaynattım ,ev daha da kötü koktuEşim ,oğlum burnunu tuta tuta gezdi evde,balık koksa bundan iyiydi dediler
Oğlan geceleri sık uyanınca emiyo diye erken de kalkıyor kerata ne kadar uyursak kâr diye erken yatıyoruzNe güzelKeşke ben de uyuyabilsem
Bizimkiler baba oğul sirke kokusunu sevmediğinden kötü geldi onlara.Bazen temizlikte kullanyorum balık olmasa da.Ama sirke biraz kalınca kokuları gideriyor...Ben çok kaynatırım
Çok iyi yapıyorsunuz canımOğlan geceleri sık uyanınca emiyo diye erken de kalkıyor kerata ne kadar uyursak kâr diye erken yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?