Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal be aslımmmmm sana güveniyoruz ortaya bir efsane çıkaracağını biliyoruz ❤Kızlar balığımı aldım yaşasın Valla çok soğuktu ama sardım sarmaladım oğlumu çıktım koştur koştur aldım geldim akşama yüklerim mutlaka çok mutluyum
Hayirli olsun eflaliimmmm insallah devami gelir canim cigerim harikalar yaratmissindir eminim Allah allah beeeeeeeeeeeeeeeee harika bir yarış olacakBende konumu açtım onay bekliyorum. İlk defa katılıyorum, çok keyifliymiş.
İnşaallah canım. Bencede güzel bir yarış olacakHayirli olsun eflaliimmmm insallah devami gelir canim cigerim harikalar yaratmissindir eminim Allah allah beeeeeeeeeeeeeeeee harika bir yarış olacak
bence miu da katilmali @MiuLego sende katilsana miuşuumm noluuuuyyyyyİnşaallah canım. Bencede güzel bir yarış olacak
Sağol tatlım bnm inşallah beğenirsinizHelal be aslımmmmm sana güveniyoruz ortaya bir efsane çıkaracağını biliyoruz ❤
Ne yaptın canım pişti olmayalım bende pişirdim sunumlarımı çekip yükleyemesi kaldı ellerine sağlıkBende konumu açtım onay bekliyorum. İlk defa katılıyorum, çok keyifliymiş.
Ya birde o var dimi aynı şey olursa sazan doldurdum. Seninde eline sağlık. Sen ne yaptınNe yaptın canım pişti olmayalım bende pişirdim sunumlarımı çekip yükleyemesi kaldı ellerine sağlık
evet canım bende güveçte hamsili pilav yaptımYa birde o var dimi aynı şey olursa sazan doldurdum. Seninde eline sağlık. Sen ne yaptın
Eline sağlık :)evet canım bende güveçte hamsili pilav yaptım
Ben bunu anlamadım ilk defa katılıyorum yarışmaya. Eksik mi açtın ben şimdi konuyu yani.evet etiket demek istedim.
Konun açıldı canımBen bunu anlamadım ilk defa katılıyorum yarışmaya. Eksik mi açtın ben şimdi konuyu yani.
Tamam canım teşekkür ederim yaptımKonun açıldı canım
Etiketleri yapabilisin canım
Kaçırdın tarifiİçime doğmuştu vallahi pişti olacağım kime denk geleceğini bilmiyordum sadece @zmsrainbow kalplerimiz karşı karşıyaymış aynı yemeği yaptık ellerine sağlık
Tamam canım teşekkür ederim yaptım
açılmayacak mı konum canımKaçırdın tarifi
Açtım açtım sorun yokBuraya baktım birara senin tarifi gözden kaçırdımTekrar bakınca gördümaçılmayacak mı konum canım