• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Kızlar balığımı aldım yaşasın:KK9: Valla çok soğuktu ama sardım sarmaladım oğlumu çıktım koştur koştur aldım geldim akşama yüklerim mutlaka çok mutluyum :KK36:
Helal be aslımmmmm sana güveniyoruz ortaya bir efsane çıkaracağını biliyoruz ;);)

Bende konumu açtım onay bekliyorum. İlk defa katılıyorum, çok keyifliymiş. :KK36:
Hayirli olsun eflaliimmmm insallah devami gelir canim cigerim :KK15:harikalar yaratmissindir eminim Allah allah beeeeeeeeeeeeeeeee harika bir yarış olacak:KK71::KK33::KK36::KK37:

A ha ha çok eğlenceli olur:deli: miu konsere ton malını salatası yapar dimi miu @MiuLego :KK45:
:D hemde nasil valla ben miunun harika bisey cikaracagini düşünüyorum eflalim ve bizi kirmayip katılacağını da biliyorum :KK39:diymi mium @MiuLego :KK37:

İçime doğmuştu vallahi pişti olacağım:KK70: kime denk geleceğini bilmiyordum sadece @zmsrainbow kalplerimiz karşı karşıyaymış aynı yemeği yaptık :KK70: ellerine sağlık
Kaçırdın tarifi:skandal:

Back