Balıkkesir'i nasıl bilirsiniz?

Merhaba, konu eski ama biz istanbuldan balıkesire taşınmaya karar verdik.. ama korkuyorum orada yapabilir miyim diye.. lütfen yardımcı olur musunuz??
lütfen lütfen :KK43:

Istanbulun karisikligini seviyorsan balikesirde catlarsin....cok sakin bi sehir....ama ben asla baska bi yerde yasayamam...birazdan cumartesi pazarina gidicem.acayip ucuz giysiler var...1tl ye mango ceket olur mu mesela :KK70: burda var.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istanbulun karisikligini seviyorsan balikesirde catlarsin....cok sakin bi sehir....ama ben asla baska bi yerde yasayamam...birazdan cumartesi pazarina gidicem.acayip ucuz giysiler var...1tl ye mango ceket olur mu mesela :KK70: burda var.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayvalık nasıl peki biliyor musunuz bekar bayan bir öğretmen için

8 yil once balikesir univ mezun oldum, bu yaz tatile giderken meshur etli corbasini yemek icin guzergahimi balikesir uzerinden yaptim hersey biraktigim gibi gorunuyordu:)

ev kiralari tabiki istanbula gore uygundur ancak oturacaginiz semt cok onemli. ev bakarken kesinlikle 2. sakarya mahallesine bakmayin derim ornegin. yasanacak en guzel yeri 52 evlerdir. istanbulun etileri floryasi gibi.

cok sakin bir memleket. dingin bir hayat istiyorsaniz tavsiye ederim ama sosyal hayatiniz olacagini dusunmeyin oyle hayallerle giderseniz husran olur. merkezde 2 tane caddesi vardir dolanabileceginiz 1 2 tane de ufak capli alisveris merkezi.

sevmekle alakali. ben istanbula oyle cok asigim ki cadirda yasasam da olur yeter ki istanbul disina cikmayayim:)

balikesirde 24 saat acik yazan bakkallari 8 den sonra kepengini kapatmis bulursunuz, sokak lambalari bile belli bir saatten sonra sonuyor...

X