Ben balikesir edremitte okudum allahiiiiiiiiiim eger ileride cok param olursa akcaydan ev alicam hayalim edremit harika biryer insanlari cana yakin kucuk yer oldugu icin carsi pazardaki esnaflarla tanisikliginiz oluyor supppppppper biyer ben cok seviyorum deniz hava kazdaglari harika biryer pazari mukemmel kiyafet ve yiyecek konusunda da ucuzz allahim ozledim bak simdi yaaaaaa denizide harikadir[/QUOTE
yaz tatili için gitsek konaklama için bildiğiniz ucuz yerler var mıdır?3 kişilk aile için.arabamız var çadır kuruluyor mu mesela.çamlıbel yada tahtakuşlar köyüne gitmek istiyorum.çamlıbel pahalı diyorlar tuncel kurtiz'in oteli bir gece 250 tl
Ben balikesir edremitte okudum allahiiiiiiiiiim eger ileride cok param olursa akcaydan ev alicam hayalim edremit harika biryer insanlari cana yakin kucuk yer oldugu icin carsi pazardaki esnaflarla tanisikliginiz oluyor supppppppper biyer ben cok seviyorum deniz hava kazdaglari harika biryer pazari mukemmel kiyafet ve yiyecek konusunda da ucuzz allahim ozledim bak simdi yaaaaaa denizide harikadir
Sadece Bursa'ya giderken falan içinden geçmişliğim var, çevreyolu mudur nedir orası bilmem belki diğer kısımları farklıdır ama bana çok donuk çok cansız bir şehirmiş gibi geldi. Hatta eşimle konusunu ettik, burada yaşıyor olabilirdik of ne sıkıcı olurdu diye. Ama dediğim gibi merkezini falan hiç görmedim.
Ben balikesir edremitte okudum allahiiiiiiiiiim eger ileride cok param olursa akcaydan ev alicam hayalim edremit harika biryer insanlari cana yakin kucuk yer oldugu icin carsi pazardaki esnaflarla tanisikliginiz oluyor supppppppper biyer ben cok seviyorum deniz hava kazdaglari harika biryer pazari mukemmel kiyafet ve yiyecek konusunda da ucuzz allahim ozledim bak simdi yaaaaaa denizide harikadir[/QUOTE
yaz tatili için gitsek konaklama için bildiğiniz ucuz yerler var mıdır?3 kişilk aile için.arabamız var çadır kuruluyor mu mesela.çamlıbel yada tahtakuşlar köyüne gitmek istiyorum.çamlıbel pahalı diyorlar tuncel kurtiz'in oteli bir gece 250 tl
Var genewlde ev tipi apartlar var bir odasi gunluk 4 kisilik aile temiz yer 70 tl den di gecen yaz bildigim temiz bir yer var orasi 70 tl idi coooooooook temiz biryer yanliz coooooooooook cadir meselesini bilmiyorum ne desem yqalan olur ama bir giden pisman birde gitmeyen okadar diyim burdan altunoluga selam hahah
merhaba arkadaşım ben balıkesir merkezde yaşıyorumm 2,5 yıldır..yaşanabilecek bir şehir mi bu sizin beklentilerinizle orantılı.. tam memur şehri derler burada Balıkesir'e..yiyecek ,giyecek ucuz yani her bütçeye göre bulabileceğiniz şeyler var.. Sosyal hayat derseniz kışın biraz sıkıntılı..bikaç avm var sadece.. yazın güzel ama yeşill,havası tertemiz, ilçeleri yakın hafta sonları atlayıp arabanıza kısa tatiller yapabileceğiniz bi yer.. Eğer arkadaş çevreniz ,ortamınız güzel olursa inanın tüm olumsuzluklar gözünüzde olmaz.. Halkı hakkında bişey diyemiycem her yerin iyisi de kötüsü de vardır. Benim karşıma hep iyileri çıktı çok şükür şimdilik memnunuz.. Umarım hakkınızda hayırlısı olur..
bu bilgiler ışığında öncelikle bu yaz gidip bir kalmak istiyorum...görmediğim yerleri gezerim.sevmiştim ztn.soğuk olması kafama takılıyor biraz.tşk ederim size bütün arkadaşlara hem duyarlı oldukları için hemde usluplarıyla.Merhabalar ilk yazım buraya nasipmişDonuk denmiş ,yaşanmaz denmiş , sıkıcı denmiş ..Şöyle söyleyim bir semti var akşam 8 den sonra hayat biter bir semti var sabaha kadar çık dolaş naparsan yap kimse karışmaz ..Nezih bir yerdir ilçelerini bilemem evet dursunbey tutucu genelde tayinli gidenlerin yadırgadığı bir yer genel ilçelerde öyle diye düşünüyorum merkez kadar rahat edemezsiniz.Körfezde de aynı şey geçerli sahil kenarı rahattır diyip aldanmayın sakın araştırın güzelce derim.Ama uzun lafın kısası güzeldir balıkesir temiz şehir ve merkez kesinlikle tutucu değilll en basiti yaz günü toplu taşımada 5 dk gözlem yapın çok kolay çıkar ortaya.Her kez birbirine saygılıdır en başta..İstanbulla kıyas edilemez tabi bende balıkesirli olarak; istanbul için gezilecek bir yer derim yani göreceli kimine göre yaşanılır kimine göre kısa zamanlı seyehat ..Allah gönlünüze göre versin.
yani biz orta şeker tipleriz.ztn .ören güzel demek.çok kötü bir yerine gitmeyiz neresi rahat bilsek.çamlıbel köyü varmış edremit tarafta güzelmiş.mesela netten dursunbeyi gözüm tutmadı ben üsküdardayım düşün yani içim ısınmadı.kiralar ev fiyatları ucuzsa insnlar görgülü kültürlü ise tamamdır.İStANBULU ÇOK SEVİYORUMMM.ama giriş karanlık daireler burdan evde zor alırız eşim sayısalcı ek işte yapabilir.o sebepten yani.daha güzel yaşamak.antalya ve çeşmeyide düşünüyoruz bazen.sorma kafam çok karışık.
ben ayvalıkta oturuyorum havası çok güzel ve doğası çok güzel
ama belediye hizmetleri sıfır sık sık kışın bille sular kesiliyor yazın yazlıkçılar geldğinde ise su kesintileri hat safhada
artı hiç ucuz bir şehir değil belediye otobüsüne bile 2tl ist. da otobüse hiç binmedim kaç tl bilmiyorum ama pazar desen market manavıyla aynı nerdeyse ki bu yazın dahada artıyor dışarıda çok sayıda ewsiz hayvan var onlar için çok üzülüyorum ama tüm hayvanlar çöpleri dışarıya öyle bir saçıyorlarki açlıktan çevre kirliliğide hat safhada anlayacağın bir dr.a gideceğiz mesela burda iyi dr şartları yok bir saat yolla edremite gidiyoruz....
yani burası güzel ama iyi muhitte oturur ve imkanların iyi olursa ve arabanda olursa altında iyi...
haa birde yazın çok sayıda hırsızlık da oluyor
diğer ilçeleri ise bileicem...
ama burhaniye ve altınova maddi açıdan ayvalığa göre daha ekonomik
söyledikleriniz ilginç,bilmiyordum.ist.benim akbil 175 kuruş basıyor.sularda pek kesilmez,elektirikte öyle.tamiratlar çok hızlı.burhaniye ve örenin denizi güzelmiş orayı merak etttim.ayvalığa giderken burhaniyeden geçtik,nedense ısınmadım.ayvalığı sevmiştim ama.cennet tepesine çıktık.hayırlısı bakalım ne olacak...