- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
Biz Ankara'da yaşıyoruz. Akçay'da 2 tane evimiz var. Ablamlar emekli olunca Akçay'da yaşamaya karar verdiler. Ancak 2 kış zor yaşadılar( aşırı soğuktan) Hem de büyükşehirden sonra orada yaşamaya alışamadılar. Tekrar Ankara'ya geldiler.. Çok iyi düşünmek lazım yaşanılacak yer hakkında.
ist.da parasız yaşamaktansa balıkesirde paralı yaşamayı tercih ederim ist.da ev kirasına evin masraflaerına bütün maaş gidicek ve siz hiç gezip eğlenemiycekseniz ne anlamı var ist.da oturmanın eğer il değiştirme imkanınız varsa ii araştırıp kiraların ve geçinmenin uygun olduğu bi yerde hayat kurabilirsiniz
ben uludağ üni de 4 sene okumama rağmen istanbuldan evlendim bursaya geldim hala daha alışamadım 13 ay oldu bunalıyorum...eşimin ailesi balıkesirli oraya sık gidiyoruz ve bence bunalıma girersinizama yazın çok güzel:)
bursayı seven başka türlü seviyor,uludağa yazın gitmiştim otel olan bölümler tadilatta terkedilmiş gibiydi,ama dağ yol boyunca güzeldi.bana bursada güzel sevimli geldi.istanbuldan gittim diyorsunuz ya ondan sebep olmasın.Ben karadenizliyim oraya gidince akrabalar lise arkadaşlarım vakit güzel geçiyor.ortamda önemli.ama ben bir sürü risk alıyorum memleketide değil daha güzel sıcak ucuz bir şehir arıyorum.
Merkezi de gezseydiniz keşke. Yeşilimizi, Heykelimizi,Mudanyamızı,Cumalıkızık'ımızı.. Elbet ülkemizin bütün illeri çok güzeldir ama yapılan binbir katlı tokilere, dikilen onca gökdelene rağmen bile hala Bursa'nın o tarihi, etnik havası bambaşka...
Merkezi de gezseydiniz keşke. Yeşilimizi, Heykelimizi,Mudanyamızı,Cumalıkızık'ımızı.. Elbet ülkemizin bütün illeri çok güzeldir ama yapılan binbir katlı tokilere, dikilen onca gökdelene rağmen bile hala Bursa'nın o tarihi, etnik havası bambaşka...[/QUcumalıkazık evet içimizde kaldı
bir dönem balıkesirde okumuş ve balıkesire istanbuldan gitmiş biri olarak alışabilirsiniz diyorum,tabiki ortamda çok önemli ama huzurlu bir yer bence heleki istanbulun karmaşasından sonra başlarda biraz boş gibi gelebilir ama zamanla seveceğinizi düşünüyorum :)