Balikesir///10

eşimin görevi nedeniyle urfadayız canım gerçi ivrindiyide hiç bilmiyorum çünkü ben kasabasındanım siz nerelisiniz.

bende 4 yıl oraya gıttım geldım ıvrındıye hergun gelgıt yapıyordum kasabalarınıda bılırım bıraz yanı staj yapıyordumda o zaman ısım olarak falan bıde okulda ıvrındı etrafından cok vardı
ben balıkesır merkezdenım canım

bızım buraya hıc yagmadı.sabahtan berı gunes vardı.
sımdı hava bulutlandı yagmasını beklıyorum:))))

burda bugün tam yaz havasi var, Allahdan arada bir günes cikiyor.Eee anlatin kizlar balikesirde neler oldu bitdi bizimde haberimiz olsun

bugün izmir yağmurlu.
balıkesirde umarım öyledir.
geçenlerde balıkesirdeydim.
ya çok değişmiş balıkesir.
ben eski halini özlüyorum.:sinifsinif:
opuyorumnanaktan

bugün izmir yağmurlu.
balıkesirde umarım öyledir.
geçenlerde balıkesirdeydim.
ya çok değişmiş balıkesir.
ben eski halini özlüyorum.:sinifsinif:
opuyorumnanaktan

yaaaaa bende eski halini özlüyorum.yılda birdefa izne gidiyorum bir yıl gece 3 te ordaydık aaaaaaaaaa kervansaray yok acaba uyuyormuyuz diye korktuk valla eşimle koca otel nereye gider.meğer gitmiş ayrıca ulaşımda artık bir çile yada bize öyle geliyor eski haline alışığızya

kervansaray coktaaan gıttı. evet o ulasım o kadar zorkı durağa gıdene kadar nerdeyse eve varıcan.o yılların fuarı bıle gıttıakannehir

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeee nasılsınız ben geldimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

:))) yo öyle bi zellikli durum yok aslinda
aileye göre degisiyordur belki
cokmu kiymetliymis ogullari-tatlicadiarzu-

epeydir girememiştim siteye.

evet oyle boyle değil, acayip kıymetli.

bi kere aile çevresinden olmadıım için, oralı olmadıım için önyargıyla yaklaşıyorlar, ve babası pek de istemiyormuş.

selam kızlar, bende bandırmalı sayılırım..:) e.arkadaşım bandırma dan.. düğünümüz kısmetse orada olacak. ama bilmediğim için orda oturmak istemiyırum :umursamaz:

hepinize günaydın hayırlı cumalar hemşerilerim Şeniz göneni bandırmayı su basmış hep akşam haberlerde izledim. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar, bende bandırmalı sayılırım..:) e.arkadaşım bandırma dan.. düğünümüz kısmetse orada olacak. ama bilmediğim için orda oturmak istemiyırum :umursamaz:

ah canım nekadar guzel bıyer gorsen denız falan keske bende orda otursam:gitme:
memleket hasretıyle tutusuyoruz burda

kizlar hepinize büyük gecmis olsun, haberlerde gördüm cok üzüldüm

kervansaray oteli 4 sene önce yıkıldı. :a015: orası balıkesirin sembolüydü sanki. bende duyunca çok üzülmüştüm. gördüğümde daha fazla üzüldüm. son gittiğimde park güzel olmuştu. ama ulaşım hala fiyasko. birşeyler yapmaya çabalıyorlar. inşallah iyi olur.

slm ii akşamlar balıkesirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah\'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah\'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun.

kadır gecenız mubarek olsun..dualarınızın kabul olması dılegımle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…