Balikesir///10

selam kızlar. uzun süre uğramamayı planlıyordum. fakat yine dayanamayıp bir uğradım. inşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar. inşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan

balıkesirli hanımlar nerdesiniz. kaydirigubbakcemile burayı çok boşlamışsınız. lmaz: arada bir buraya bakın.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar. inşallah sağlık ve afiyettesinizdir.opuyorumnanaktan

Selam bende balikesirliyim. bigadic dogumluyum ama 33 yildir almanyada yasiyorum, Memleketim burnumda tütüyor cok özledim , benide araniza alirsaniz sevirinirim .Sizlerle görüsüp hasret gidermek istiyorum. Hoscakalin kizlar , Allaha emanet olun

hepinizin ramazani kutlu olsun

bende kısa bir süre burhaniyeli olcam inş.erkek arkdaşım oralı gerçi defaalrca geldim güzel yerler ne diyem inş.aranıza kabul edersiniz bayanlarrrr :)

merhaba arkadaşlar. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. opuyorumnanaktan

gunaydın arkadaslar...bende balıkesırlıyım malatyada ikamet etsemde, memleketımı cok ozledım...
aranıza yenı katıldım ama nıckım gıbı ayvalıklı değilim merkezdenım
malatyada oturan hemşomda hıç yok heralde

ayvalık canım merkezin neresindensin. ben bahçelievleri 19 sene arşınlamıştım.opuyorumnanaktan

ayvalık canım merkezin neresindensin. ben bahçelievleri 19 sene arşınlamıştım.opuyorumnanaktan

cengiz topel cad.canım bılırsın dımı...
sen şimdi izmirdemı oturuyorsun ordada 2 yıl kalmıstım.burada malatyadada hep blklı arıyorum ama yok:1no2:mafoldumben

cengiz topel cad.canım bılırsın dımı...
sen şimdi izmirdemı oturuyorsun ordada 2 yıl kalmıstım.burada malatyadada hep blklı arıyorum ama yok:1no2:mafoldumben

cengiztopeli bilmez miyim. :lepi: evet 7 seneye yakındır izmirdeyim. ama hala balıkesire gidip kalıyorum. eh 19 sene dile kolay. çocuklarım küçüktü ve oranın suyuyla büyüdüler. onlarda hala her sene arkadaşlarını görmeye oraya gidiyorlar. yani kopamadık.
malatyada balıkesirli memur aileleri vardır. tabii tanışabilirsen. yolları oraya düşmüş pek bulamazsın. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…