Balikesir///10

ayvalıkcım ben merkezde çok oturdum. sor ne soracaksan.kaydirigubbakcemile3
son hali iyi idi. park bu son gidişimde çok güzel olmuştu. opuyorumnanaktan

ayvalıkcım ben merkezde çok oturdum. sor ne soracaksan.kaydirigubbakcemile3
son hali iyi idi. park bu son gidişimde çok güzel olmuştu. opuyorumnanaktan

yok ablacım ben merkzlıyımya oylesıne sordum merkezlı yokmu ıkı laf edelım dıye yoksa bende sık sık gıdıyorum caaaanım memleketımekaydirigubbakcemile2
evet park guzel oldu ama yılların parkını yıktılar valla anılar gıttı:1rolleyes:

evet eski park nedense daha güzeldi.
kızlar bu haftasonu balıkesirden 2 misafirim geliyor.
bu yüzden çok sevinçliyim.:lepipuyorumnanaktan

miyase canım ne zamandır yoktun. hoşgeldin canım. inşallah iyisindir. opuyorumnanaktan

miyase canım ne zamandır yoktun. hoşgeldin canım. inşallah iyisindir. opuyorumnanaktan

canım ablam tşr iim yaz boyu pek giremedim memleketeydim anemlerde artı taşındık erdkden urfa halfetiye 2 ay orda kaldık 10 geçti tayinimiz çıktı kızm turizim ve otelcilik lisesini kazandı şimdi urfa merkezdeiz o yüzden giremedim artık görüşürüz öptüm ablammmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatınızda bayağı bir değişiklik olmuş. kızında güzel bir yeri kazanmış. zihni ve önü açık olur inşallah. bende seni öpüyorum canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

huhu kimse yok mu. haftanın son günü. bugün cuma. eh cumanızıda kutlayayım dedim.opuyorumnanaktan

arkadaslar nıye buraya hıç uğrayan yok ya 2. 3. sayfalardayız tanısalım bı ya

ayvalık canım gelmiyor kimse. ben hemen hergün uğruyorum. yaprak dahi kıpırdamıyor.

ben kıyıdan hemşo sayılırım. 19 sene balıkesirde sadece yaşadım. ama hala kopamıyorum oradan. çok güzel arkadaşlıklarım olmuştu. tabii hala devam ediyor. bazen onlar buraya geliyor. bazen ben gidiyorum. güzel günlerdi orada yaşadıklarım.opuyorumnanaktan

tabı ablacım sen hemsom sayılırsın ama bızden baska kımse yok vallahı

olsun canım biz burayıda idare ederiz. nasılsa görür gelirler.opuyorumnanaktan

selaaaammmmm burayı yeni gördüm.bende bandırmalıyım ama istanbulda yaşıyorum.bandırma tarihi doğası ucuzluğu ve heryerin yürüme mesafesinde olmasıyla çok güzel bir yerdir.yaşamak için herkese tavsiye ederim ben gidemiyorum ama emekli olunca oralara yerleşicem ailem akrabalarım orada seviyorum orayı ayy özledim bak şimdi memleketimi.......

selam bende 5 yıldır iş nedeniyle erdekte yaşıyoruz nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…