Balikesir///10

kadır gecenız mubarek olsun..dualarınızın kabul olması dılegımle...a.s.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

nihayet kavuştuk. uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştım. malum bayram koşturmasıydı. nihayet kendime geldim. opuyorumnanaktan

balıkesır sımdı nasıl acaba cok ozlerdım ya memleketımı ben

edremitten hepinize slm arkadaşlarımm. .opuyorumnanaktan

slm hanımlar bende balıkesirliyim ne kadar çok bandırmalı var ya maşşalah bigadilç li varmı aranızda

yumyum sende mi izmirde yaşıyorsun. biz balıkesirden 6 sene önce geldik buraya. yine bağımı koparamıyorum orayla. aslen balıkesirli değilim ama 19 sene oranın suyunu içtim. çocuklarım oranın kültürüyle büyüdü. onlarda hala balıkesiri sayıklayıp duruyor. bende milli kuvvetlerde yürümeyi çok özledim.

ay ne güzel balıkesir balıkesir çok seviyorum memleketimisırnaşık şey evet şuanda izmirdeyim eşimin işi nedeniyle ama şanslıyım yakın memleketime hihoyyyt

ay ne güzel balıkesir balıkesir çok seviyorum memleketimisırnaşık şey evet şuanda izmirdeyim eşimin işi nedeniyle ama şanslıyım yakın memleketime hihoyyyt

evet yakınlığı nedeniyle şanslıyız. bende sık sık gidiyorum. bir türlü kopamıyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…