Balikesir///10

cengiztopeli bilmez miyim. :lepi: evet 7 seneye yakındır izmirdeyim. ama hala balıkesire gidip kalıyorum. eh 19 sene dile kolay. çocuklarım küçüktü ve oranın suyuyla büyüdüler. onlarda hala her sene arkadaşlarını görmeye oraya gidiyorlar. yani kopamadık.
malatyada balıkesirli memur aileleri vardır. tabii tanışabilirsen. yolları oraya düşmüş pek bulamazsın. opuyorumnanaktan

hmm ne guzel balıkesır sakın bı yer cok hos...vardır ama bana denk gelmedı su balıkesırlıler inşallah denk gelır bakalım..bende optum kocaman:1hug:

Selam bende balikesirliyim. bigadic dogumluyum ama 33 yildir almanyada yasiyorum, Memleketim burnumda tütüyor cok özledim , benide araniza alirsaniz sevirinirim .Sizlerle görüsüp hasret gidermek istiyorum. Hoscakalin kizlar , Allaha emanet olun

hepinizin ramazani kutlu olsun

hoşgelsin canım Şeniz

aranızda gönenli varmııııı????

ben varımmmmm hihoyyyt

kızlar sizleri kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan

bizde seni öpüyoruz ablacım nasılsın iyimisin?

ozaman burdan devam hemşolar arada uğrayın şuraya canım memleketten havadis verın sohpet edelım dımı ama balıkesırımız 2, sayfalara düşmesin

Arkadaşlar Akçay nasıl bir yer? Ev kiraları,yaşam şartları,esnafı,insanı.Ailem oraya yerleşmeyi düşünüyor ancak babam tam bir bilgi sahibi olamadığı için çekiniyor.Yardımcı olurmusunuz.

çok guzel bı yer keske bende oraya yerlesebılsem..edremıte 10 km canım, sahil. kışın çok sakin yazın çok kalabalık turıstık bı yer..ev kıralarını tam bılemıycem canım erzurumdanmı oraya yerleseceksınız

çok guzel bı yer keske bende oraya yerlesebılsem..edremıte 10 km canım, sahil. kışın çok sakin yazın çok kalabalık turıstık bı yer..ev kıralarını tam bılemıycem canım erzurumdanmı oraya yerleseceksınız

Hayır ben evliyim annem ve babam İstanbul'da yaşıyorlar onlar oraya yerleşmeyi düşünüyorlar.

izmirde yağmurlu diyorlardı. ama ben hala bekliyorum. henüz yağmur yok. etraf günlük güneşlik. birazda buraya yollayın.:sinifsinif:

ben lıseyı ıvrındıde okumustum canım sımdı baska bıyerdemı oturuyosun valla ben memleketımın her noktasını ozluyorum:çok üzgünüm:

eşimin görevi nedeniyle urfadayız canım gerçi ivrindiyide hiç bilmiyorum çünkü ben kasabasındanım siz nerelisiniz.

yaaaaaaaaaa ne olur birazda bize yağsın klimalarda olmasa sıcaktan kuruyacağız valla ramazan gününde.yağsada birazda toz gitse

X