Balikesir///10

kizlar icinizde burhaniyeli olan varmi,orada amcamlar oturuyor bazen bende ziyaretine gidiyorum orene bayiliyorum cocukluk hatiralarim dolu orada kaydirigubbakcemile2

kizlar icinizde burhaniyeli olan varmi,orada amcamlar oturuyor bazen bende ziyaretine gidiyorum orene bayiliyorum cocukluk hatiralarim dolu orada kaydirigubbakcemile2

beeennnn....
ne güzel burhaniyeden birisini bulmak...
canım ben burhaniye de oturuyorum..
amcanlar nerde oturuyo acaba?

beeennnn....
ne güzel burhaniyeden birisini bulmak...
canım ben burhaniye de oturuyorum..
amcanlar nerde oturuyo acaba?

heeey merhaba,
amcamlar burhaniye mahkeme mahallesi 1 aralikta oturuyorlar.bende orada dogmusum ben bes yasina gelince tasinmislar,amcamlar hala ayni yerdeler,bende her yil giderim oraya amcami gormeye..

heeey merhaba,
amcamlar burhaniye mahkeme mahallesi 1 aralikta oturuyorlar.bende orada dogmusum ben bes yasina gelince tasinmislar,amcamlar hala ayni yerdeler,bende her yil giderim oraya amcami gormeye..

çok sevindim canım...
bizim buraları bileni görmek ne güzelmiş :)))))
körfezi toplayalım da, yazın tanışma günü yapalım mı ne dersin???

çok sevindim canım...
bizim buraları bileni görmek ne güzelmiş :)))))
körfezi toplayalım da, yazın tanışma günü yapalım mı ne dersin???

insallah bu yaz gene gelebilirsek turkiyeye neden olmasin.sen burhaniyenin neresinde oturuyorsun,benim geris mahallesindede dayimlar oturuyor.eskiden dayim halde kasaplik yapardi,babamda o meydan varya oren otobusleri kalkiyor oradaki parki her aksam sulardi hatirliyorum,bizde yanina giderdik abimle beraber..ne guzel gunlerdi onlar

birde az ilerde acik sinema vardi,babam orada calisirdi biletci olarak..abimde ataturk ilkokuluna giderdi...ahhahh

herkese iyi haftasonları diliyorum izmir in güzel bayanları hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…