Balikesir///10

ayy cok sevındım ınsanın memletınden bırıyle tanısması ne guzel :teytey: hala gonendemı oturuyolar annenler canım :1hug:

yok canım istanbuldalar güya ama yılın yarısını gönen de geçiriyorlar kaydirigubbakcemile3 şuan bile yoldalar gönene gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bende bayramın 3. günü gideceğim inşallah. çok özledim köyümü

anladım canım yerimseniben bende bayramın 2. gunu gıdıcem kaydirigubbakcemile5 hangi koydensın cnm ? kaydirigubbakcemile3 benım annemler gonen merkezde oturuyolar ama buyuklerım gonenın fındıklı köyundeler annemde babamda aynı koyden

bizimde körpeağaç canım. duymuşsundur mutlaka :lepi:

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

kızlar hiç kimse gelmemiş topiğimize bayramda herkez geziyor galiba benden başka

iyi aksamlar bayanlar ben 5 yasima kadar burhaniyede yasadim,burhaniyeyi cok seviyorum.
aranizda burhaniyeli olan varmi acaba????????

slm herkese erdekden nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…