Balikesir///10

selam arkadaşlar nasılsınız miyase yakınız senle bandırmadan bendekaydirigubbakcemile5 hayırlı cumalar a.s.

selam arkadaşlar nasılsınız miyase yakınız senle bandırmadan bendekaydirigubbakcemile5 hayırlı cumalar a.s.

slm canım nasılsın vet yakınız senle 15 dakika aramız görüşmek dileğiyle kocaman öptüm:1hug::1hug:

günaydınnnn herkese nasılsınızzzzzzzzzzzzz

selam arkadaşlar ben balıkesirli degilim mersindeyim ve nişanlımın dogu görevi bu yıl bitecek 3 şehir yazacaz balıkesiride istiyoruz merkezi biraz anlatırmısınız sessiz sakin yeşil biryermi sosyal yaşam nasıl pahalı bir şehirmi artık gittigimiz yere yerleşecez biraz bilgi verirseniz sevinirim

goodmorning_graphics_03.gif

günaydın arkadaşlarrrrr Şeniz hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. benim evde internet olmadığı için bayramda siteye giremedim. bayramın 3. günü bandırma ve gönene gittim. gezdim tozdum hasret giderdim valla. bi de bandırmada çiğ börek yedim kaydirigubbakcemile3 hemen deniz otobüsünden inip börekçiye koştum kaydirigubbakcemile3 çok güzel bir bayramdı benim için sositososito

aiyet olsun defhne afiyet olsun bayramda gittin demek he ben gidemedim ablamın erken doğum telaşı vardı bayramda doğar dedi doktoru ama hala gelmedi bekliyoruz sabırsızlıkla

aiyet olsun defhne afiyet olsun bayramda gittin demek he ben gidemedim ablamın erken doğum telaşı vardı bayramda doğar dedi doktoru ama hala gelmedi bekliyoruz sabırsızlıkla

sağol canım :1hug: benimde arkadaşımın doğumu tam bayrama denk geliyordu. arife günü doğum yaptı bebişi bayram şekeri oldu onlara yerimseniben inşallah ablacığında hayırlısı ile bebişine kavuşur canım :Saruboceq: sende üzülme zaten acayip soğuk vardı balıkesirde. dondum resmen.

bende 3 yıldır balıkesirdeyim gerçekten çok yavaş gelişen bir yer.körfeze daha çok önem veriyorlar.sokaklarda cumartesi hariç kimseyi bulamazsın diyebilirim.hele yazın öğrenciler gidiyor halkı körfezde oluyor...kiralar bence yüksek.ben yakıt hariç 485 e kalıyorum.evet park yeri bulmak işkence.trafikte hiç saygı yok dalgınlığın olur karşıdan karşıya geçerken arabalar durmaz dahada gaza basar.şoförlerin çoğu sinyal lambası nedir bilmez.böyle bi yer.buraya çok büyük hayallerle gelmiştim ama foooosssssssss.komşuluk yok,gezecek yeri 2 tane cadde 1 tane alışveriş merkezi bide fuar denilen park.

canım ben balıkesirliyim yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.bazı şeyleri illere değil insanlara maletmek lazım .biz meslektaşız bende sağlık personeliyim.balıkesir küçüktür.çoğu yere yürüyerek gidersin.ama insanları iyidir.temizdir evet iki caddesi var ama küçük şehirlerin kaç caddesi var.sonra orası bizim memleketimiz vatanımız.komşuluk ilişkileri çok iyidir ama bazen insan kendinede bakmalı acaba tavrınızmı yanlış.? eleştirirken kırıyormusunuz acaba? ben 3 yıldır urfadayım. taşralı bayanların çoğu türkçe bilmiyor tarzanca anlaşıyoruz ben onları seviyorum

X