Balikesir///10

selam bende burhaniyeliyim aslında burhaniye ve örenin tam ortasında..Ama ankaraya gelin geldim hepinizi öpüyorum ve pazar günü inşallah gidiyorum memleketime..

merhaba arkadaşlar bende bandırmalıyım.aslen sındırgılı ama annem bandırmada.ben maalesefkı istanbuldyım.öpldnüz

slm arkadaşlar ben zeynep.aslen bozcaadalıyım ama balıkesirde büyüdüm.eşimle evlendikten sonrada istanbula geldim.tüm balıkesirlilere slmlar :)

mrb arkadaslar bana acil olarak bir cocuk dr u önerebilirmisiniz gürsel tanrıverdi yi tavsiye ettiler sizce oglumu hangi dr a götürmeliyim balıkesir li arkadaslar fikir verirseniz sevinirim

bende balıkesirde oturuyorum merkezde arkadaşlar herkese merhaba

mrb arkadaslar bana acil olarak bir cocuk dr u önerebilirmisiniz gürsel tanrıverdi yi tavsiye ettiler sizce oglumu hangi dr a götürmeliyim balıkesir li arkadaslar fikir verirseniz sevinirim

malesef çok araştırdım ama.. :1no2:

slm arkadaşlar bende balıkesirli olmaya hazırlanıyorum .kızım dursunbey myo kazandı iki yıl balıkesirliyim anlayacağınız .ama hiç bilmiyorum dursunbeyli olan yok mu? lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler sevgiler

tuyacım merhaba
bednimded 3 yaşında bir oğlum var dr. umuz bozkurt cumalı. birde ssk dr.u var mehmet uslu ikisinide tavsiye ederim geç olmadıysa.....

Merhaba bak benim doktorum ismail eren oldukçada iyi bi doktor.Özel balıkesir hastanesinde ve atatürk devlet hastamesinde görev yapıyo.4 boyutlu ultrasonu var.tahliller ücretsiz yapılıyo.çok da ilgileniyo.birde aladdin kaçar var o da çok iyi onunda muayenehanesi var ssk nın doktoru ikiside olur yani .Başka doktor arama derim kendin bilirsin sevgiler ...Eğer istersen i.eren in numarasıı verebilirim.a.s.

slm arkadaşlar bende balıkesirli olmaya hazırlanıyorum .kızım dursunbey myo kazandı iki yıl balıkesirliyim anlayacağınız .ama hiç bilmiyorum dursunbeyli olan yok mu? lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler sevgiler

Slm rosetwo dursunbey hakkında ne bilmek istiyorsan sorabilirsin bilgim var çünkü a.s ama kısaca anlatayım sana orası aslında açık ama görünüşte mutaasıp bir yer.Yaşam ucuz.Belli bi saatten sonra hayat biter ama sakin bir yerdir.Belli guruplara dahil olmamasını tavsiye ederim.Din sömürücülerine meydan vermemek adına.Allah yolunu açık etsin meraklanmayın ama temiz bir yerdir.bir kız için özellikle.

pardon ya ben kadın doğum algıladım yorgunluktan heralde kusura bakma valla bende bilmiyorum .Atatürk devlet hastanesinin doktorları iyi ama

bende alaaddin bey kadın dogumcu deilmi dicektim:) özel balıkesir hastanesinde bahadır ünal var onada gittik bakalım diger dr yada bahadır bey arasında tercih yapcaz diger dr muz gürsel tanrıverdi

slm arkadaşlar ben balıkesirli değilim ama erdekdeyim benide fahri hemşeri kabul edinburdAYIMMM

biras gec oldu ama bende balıkesir merkezdeyim kızlarr =)

ayyyyyyyyy durun bende şuracığa sıkışayım gerci 68 kiloyum ama sıkışırım b.kesir gönen

kızlar balıkesir de bana kadın doğumcu öneririmisiniz kim sizin doktorunuz

İsmail eren SSk doktoru+Özel balıkesir hastanesi nde çalışıyor .;Yada Erol gökgür Altı eylül tıp merkezi eski ssk başhekimi güvenle rahat rahat gidebilirsin

canım çok teşekkürler ismail beyi duydum randevu için aramıştım ve 1 ay izinde bayramdan sonra gelcek dediler ben ise biran önce gitmeliydim alaaddin kaçara randevu aldım bugüne ama olmadı sonra ismail beyede g,deb,l,rm:)

X