Balikesir///10

balıkesirli hemşerilerim nasılsınız nerelerdesiniz heyyyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuu iyisiniz inşallah ne zamanlar kadınlar kulübünde oluyosunuz sabah mı akşam mı şu an burda olan bana cevap yazsın..............

nasılsınız ayca _can bişi sorabilirmiyim bu ziyaretçi mesajı bölümü nasıl açılır biliyormusun ben yeni üyelerden sayılırım bilmiyorumda

valla bilmiyorum ki bi incelemem lazım dur bakayım bi

balıkesir balya'lıyım ama daha çok akçay burhaniye de geçti zamanlarım çünkü akrablarım rlarda yaşıyor senelerdir bu arada savaştepe ilçesini unutmadan yazayım babanemler orada yaşıyor balıkesirin çok fazla ilçesi ve köyü var ama balıkesirli olmak cidden ayrıcalık hem marmaralıyız hem egeliyiz:dance:

ben balıkesirliyim eşim balya kayalardan ama bizde yazlarımızı akçayda geçiriyoruz

balıkesir balya'lıyım ama daha çok akçay burhaniye de geçti zamanlarım çünkü akrablarım rlarda yaşıyor senelerdir bu arada savaştepe ilçesini unutmadan yazayım babanemler orada yaşıyor balıkesirin çok fazla ilçesi ve köyü var ama balıkesirli olmak cidden ayrıcalık hem marmaralıyız hem egeliyiz:dance:

Evet ayrıcalık ...ne güzel çok sevindim bir hemşerimle daha tanışmış oldum. Bursa da mı yaşıyorsunuz Bursayı da çok severim çok güzel bi şehir hele uludağı bir başkadır kışın oralar...ah ah şimdi orda olmak vardı..

akçayın neresinde kalıyorsunuz yaz geldi hala gidemedik çocuk olunca sınava girdiler sonuçları bekliyoruz özledik vallahi

Evet ama sınav sonuçları 31 Temmuzda açıklanacakmış ağustosta da oralarda yağmurlar başlıyo hava bi kapalı bi açık oluyor.

oooooo ne güzel ya ne kadar çok balıkesirli varmış kk da çok sevindim hemşehrilerim sizleri bu topikte görünce hepiniz hoşgeldiniz.ben bandırmalıyım.

slmlar ben balıkesirli degilim ama tayinimiz cıktı buraya bir hafta oldu geleli bugun çarşıları biraz gezdik cok guzel sakin bi yer ilk izlenimlerim bakalım zaman gectikce nasıl olcak

merhaba hemşerilerim...
bende burhaniye'den... o sakin sessiz ören'den... burdan sizlere mis gibi havadan yolluyorum.. içinize çekin ve şükredin... herkese saklı kent ören'den sevgilier...

X