Balikesir///10

canım çok teşekkürler ismail beyi duydum randevu için aramıştım ve 1 ay izinde bayramdan sonra gelcek dediler ben ise biran önce gitmeliydim alaaddin kaçara randevu aldım bugüne ama olmadı sonra ismail beyede g,deb,l,rm:)

Erol gökgürü de es geçme derim tamam balıkesirde çok duyulmuş bir doktormudur tartışılır ama çok iyi bir doktor o da .Yaklaşımı , İlgilenmesi diğerlerinden farkı yok alladin beyle kıyaslayınca daha fazla bile ilgileniyo çünkü aladin beyin hastası fazla olduğu için ister istemez çabuk çabuk geçmek zorunda kalıyo yada hastasını öle hissettiriyo.Neyse kendine kalmış umarım yardımcı olabilmişim dir sevgiler

kızlar selam bende balıkesirliyim merkezden ama 1 sene önce manisaya eşimin tayini çıktı ve balıkesirden ayrılmak zorunda kaldım ama her hafta sonu gidiyoruz yakın olduğu için ama ben memleketime girdiğim anda ağlamaya başlıyorum çünkü balıkesir fanatiğiyim hepinize sevgiler canım hemşehrilerimm öptümmm

uzun zaman oldu giremedim özür dilerim hepinizden yoğun oluyorum pek zamanım yok hepiniz hoş geldiniz hemşerilerim hepinize tşk ederim sevgiler saygılar öptüm hepinizi HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM

bandırmadan sevgiler arkadaşlarrrrrrrrrr......

meraba hemşerilerim bende balıkesirliyim ama şimdi çok uzaktayım memleketimi çok özlüyorum anck yılda birdefa gelebiliyorum çok şaslı görüyorum orada yaşayanları herkeze selam olsun ayrıca geç galiba ama benim dr erol gökgürdü 11 yıl önce o zaman iyi bir dr du hala öyledir sanıyorum

Selam arkadaşlar bende balikesirliyim ama gurbetteyiz konyadayiz çok özlüyom bende bencede balikesirde oturanlar çok şansli inşallah bizde birgün emekli olunca oturcaz orda sabirsizlikla bekliyoz o günleri hemşehrilerime selamlar

herkese hayırlı cumalar tüm balıkesirlilere selam olsun yeni gelenlerde hoş geldi bende çok eski değilim ama onlara göre eskiyim galiba

herkese merhabalarrrrrrrrrr tekrardan arkadaşlar....

Merhaba arkadaşlar.Ben de Balıkesirliyim.Annem babam Balıkesir merkezli.Ama Kocaeli'de yaşıyoruz.Benden çok selam olsun Balıkesir'deki arkadaşlarıma.Babacığımın mezarı orda.Çalıştığım için senede 1 kez ancak gidebiliyorum.duygusal bir günümdeyim zaten.İyice sinirim bozuldu

yok yok balıkesirliler bu sitede yok kimse yazmıyor buraya diğer illeri kıskanıyorum ama

yazııyoruz kızzzz :)) nerdee balkeslilerrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar. bende hem anne hem de baba tarafından %100 Gönenliyim a.s.

Bende gönenliyim canım annem babam gönenli ist doğdum büyüdüm ama liseyi gönende bitirdim.

canım ya hemşeriymişiz çok sevindim hihoyyyt bak uzun süredir tanıyorum seni hamişler bölümünden meğer hemşerimmişsin hihoyyyt ben istanbulda doğdum büyüdüm ama her yaz, her tatilde haftasonunda nezaman fırsat bulursak kaçarız hemen gönene. bütün sülalemiz orda. istanbulda kimsemiz yok.

bende çok sevindim benimde sülalem orada annemlerin evi var hatta (babam olmadıı için ) bizde yanına gidiyoruz :1hug: görüşürüz inşallah hemşerim

bende çok sevindim benimde sülalem orada annemlerin evi var hatta (babam olmadıı için ) bizde yanına gidiyoruz :1hug: görüşürüz inşallah hemşerim

:1hug: inşallah hemşerim. ben hep oralardayım sen bana haber ver yeter yerimseniben

ama ben ivrindiliyim varmı oralı hemşerim kızlar siteye her giren burayada iki kelime yazsın

slm kızlar bende blkliyim tanışıp kaynaşırız inş

balıkesirliler nerdesiniz neden hiç kimse yok bende hemşerilerimi buldum diye seviniyordum ne güzel

X