Balikesir///10

ya kızlar aramızda cunda adasında olan yada cunda adasına tatile gitmiş olan varmı nasıl ben balayı için orayı istiyorum ama pahalı sanırım dimi :uhm:

:kahve:kızlar benım nısanlımda balıkesırlı yakında dugunum olacak,dugun adetlerı nasıldır,ceyız fılan kım ne alır bıde bızım yapmamız gereken nedir,onlarla konusulmadan once bı bılgım olursa daha ıyı olur,

Tabi herkezde degisik adetler var ama bizde kiz tarafi sadece yatak odasini alir tabiki ceyizi, mutfak esyalari falan. gerisi erkek tarafi alir.

:kahve:kızlar benım nısanlımda balıkesırlı yakında dugunum olacak,dugun adetlerı nasıldır,ceyız fılan kım ne alır bıde bızım yapmamız gereken nedir,onlarla konusulmadan once bı bılgım olursa daha ıyı olur,

Kan grubumuz aynimis.....
:dance:

cunda adası cok mukemmel bıryer bence cok gusel secım olur senın için canım.gidersen bayılacaksın

cunda adası gercekten mukemmel bıryer.bence cok ıyı bır seçim olur. gıdersen bayılacaksın canım.yerimseniben

ben balıkesirli degilim tain yerimizi balıkesir yazmak istiyoruz tabi gelirse sizce nasıl fikir hiç görmedim çünkü

ben güls hemşerilerim mesajlarınızı bekliyorum tanışalım BALIKESİR

Bana yazan yok mu yada ben bişi anlamadım nasıl nerden yazışılıyor hiç bişi anlamadım msn gibi değil mi yani burası

Aranızda Balıkesirli olupta İstanbulda oturan var mı biyerde buluşup tanışmaya ne dersiniz

X