• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Balıkesirde yaşıyorum, eşim buralı , merkezde oturuyorum

vildancım merhaba. buralardayız canım kaydirigubbakcemile2 buarada vildan teyzemin adı a.s.

kaydirigubbakcemile3
balıkesirde vildan çok oluyor bi de ismail :) çok dikkat ettim favori isimlerimiz bunlar :)
merkezdeymişsin sen. bende gönenliyim. balıkesirliyim derim hep ama var ya bikere bile merkeze gelmedim. arkadaşlarım hep der yeter balıkesir balıkesir bi de başka bişey konuş kaydirigubbakcemile3 elimde değil. benim kadar memleketine düşkün yoktur sanırım ama gel gör ki balıkesir merkeze bikere bile gitmedim fisfisfis

günaydın balıkesirliler bende geldim ama sizden çok uzaktayım memleketim nasıl çok özlüyorum

kaydirigubbakcemile3
balıkesirde vildan çok oluyor bi de ismail :) çok dikkat ettim favori isimlerimiz bunlar :)
merkezdeymişsin sen. bende gönenliyim. balıkesirliyim derim hep ama var ya bikere bile merkeze gelmedim. arkadaşlarım hep der yeter balıkesir balıkesir bi de başka bişey konuş kaydirigubbakcemile3 elimde değil. benim kadar memleketine düşkün yoktur sanırım ama gel gör ki balıkesir merkeze bikere bile gitmedim fisfisfis

bilmem öylemiymiş benden başka 2 tane vildan tanıyorum

merhaba. ben balıkesirli değilim. ama 20 sene orada öğretmenlik yaptım. 4 senedirde izmire yerleştim. hala orayla bağlantımı kesmedim. çocuklarım orada büyüdü. kendilerini balıkesirli diye tanıtırlar.

ben gelsem olmaz mı lusyam??fahri hemşehriniz olayım lütfennnnnnnn...:):)

ya arkadaşlar ben arnavutum dedim haydi gelin dedim kimse gelmedi benim yanima ben bu kk nin tek arnavut kiziyim haberiniz olsun ama yaninizda da yerim olsun
olsun mu?

slm arkadaşlar bende balıkesirliyim ama eşimin işi nedeniyle 4 senedir denizlide yaşıyoruz hemen hemen her ay gibi gideriz balıkesir e valla insanın memleketi gibisi yok balıkesirde yaşayanlar kıymetini bilmiyo ama ayrı kalınca anlıyo insan emin olun çok özlüyorum yaa ben büyüdüğüm şehri...

slm herkese bende 5 yıldır burdayım benide fahri hemşer olarak kabul edermisiniz arkadaşlarrrrr

tayininiz belli oldumu bilemiyorum ama erdek süper bir yerdir,yazın eğlenceli,kışın dinlendirici, her kesimden insanın mutlu olabileceği yer,bandırmayada 20 dk mesafede,sinema,detaylı alışveriş ordan olur,evler genelde 90 m2 dir, büyük ev pek yoktur,kaloriferli evde azdır, ama her yere ulaşım çok kolaydır,özel sormak istediğin bi şeyler varsa sen yaz canım,ben sana anlatırım

günaydın herkese sanada lavanda
gnaydn01hy4.gif

bende erdektenim,herkese selamlar

a.s.a.s. nasılsın canım bende erdekdenim sevindim erdekden birini burda gördüm erdek gerçekten güzel adeta küçük bi cenenet görüşmek dileğiyle :1hug::1hug:

Back