I
ikizler11
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
İKİZLER BENDE BANDIRMADA OTURUYORUM SEN HANGİ MAH?BEN LEVENT
ben paşabayır canım inş.görüşürüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İKİZLER BENDE BANDIRMADA OTURUYORUM SEN HANGİ MAH?BEN LEVENT
ben geldim.
mrb herkese bende balıkesiriliyim kimler var bakayım????
hoşgeldin arkadaşım balıkesirin neresindensin?
ben balıkesirin gönen ilçesindenim canım.ama iki ay sonra bigaya gelin gidicem :a015: sen nersindensin :uhm:
güvercin bu arada havranı duydum ama hiç gitmedim :1no2:
ONCA ŞEHİRDE YAŞADIM BALIKESİR GİBİ GÜZEL BİR ŞEHRE RASTLAMADIM BEYA SAHİL KENTLERİDE BİR OKADAR GÜZEL EEEEE BALIKESİRİN KIZLARIDA GÜZEL OLUR NE DEMİŞLER 4K MEŞHURDUR KOLANYASI-KAVUNU-KARPUZU-KIZLARI
ben aslen balıkesir-balya ilçesindenim bizim memleketimiz çok misafir canlısı çok seviyorum...a.s. çok teşekkür ederim canım hemşehrim...demek beğendin şehrimizi canım.sen nerelisin.buyur gel bekleriz.misafir ederiz misafirperverliğimizde meşhurdur bizim. Şeniz
Tatil deyince Ocaklar geldi aklıma. Balıesir'in nimetlerinden biri bence orası da:)
sen buraları bayağı iyi biliyorsun canım.çok güzel orası şimdi daha da güzelleşti.bekleriz buyur gel.eskiden ne güzel gelirmişsiniz bak.
slm arkadaşlar benimde eşim balıkesirli ama ailesi şarköyde yaşıyor eşim aslen gömeçli ama ayvalıkta 10 yıl kadar yaşamış.bende cok merak ediyorum oraları netten ve eşimin resimlerinden gördüm cok güzeldir tabiki resimlerden.inşallah en kısa zamanda gezicez.