Balikesir///10

liman04.jpg

denizden-meydan.jpg

gunbatimi-bandirma-fener.jpg

canım memleketim bandırmam

ben geldim.

mrb herkese bende balıkesiriliyim kimler var bakayım????

hoşgeldin arkadaşım balıkesirin neresindensin?

ben balıkesirin gönen ilçesindenim canım.ama iki ay sonra bigaya gelin gidicem :a015: sen nersindensin :uhm:

güvercin bu arada havranı duydum ama hiç gitmedim :1no2:

ben balıkesirin gönen ilçesindenim canım.ama iki ay sonra bigaya gelin gidicem :a015: sen nersindensin :uhm:

güvercin bu arada havranı duydum ama hiç gitmedim :1no2:

gönen demekki sıkça giidyoruz oraya kayınvalidemler gönenin hacıvelioba köyünde oturuyorlar.biz bandırmada oturuyoruz.
eşimin babasıda bigadan.
gelin gidiyorsun ha allah tamamına erdirsin canım inş.bir yastıkta kocarsınız.

hım duymuştum o köyü ama gitmedim hiç
evet gelin gidiyorum amin canım güzel dileklerin için saol Şeniz

ONCA ŞEHİRDE YAŞADIM BALIKESİR GİBİ GÜZEL BİR ŞEHRE RASTLAMADIM BEYA SAHİL KENTLERİDE BİR OKADAR GÜZEL EEEEE BALIKESİRİN KIZLARIDA GÜZEL OLUR :eek: NE DEMİŞLER 4K MEŞHURDUR KOLANYASI-KAVUNU-KARPUZU-KIZLARI :eek:

ONCA ŞEHİRDE YAŞADIM BALIKESİR GİBİ GÜZEL BİR ŞEHRE RASTLAMADIM BEYA SAHİL KENTLERİDE BİR OKADAR GÜZEL EEEEE BALIKESİRİN KIZLARIDA GÜZEL OLUR :eek: NE DEMİŞLER 4K MEŞHURDUR KOLANYASI-KAVUNU-KARPUZU-KIZLARI :eek:

demek beğendin şehrimizi canım.sen nerelisin.buyur gel bekleriz.misafir ederiz misafirperverliğimizde meşhurdur bizim. Şeniz

demek beğendin şehrimizi canım.sen nerelisin.buyur gel bekleriz.misafir ederiz misafirperverliğimizde meşhurdur bizim. Şeniz
ben aslen balıkesir-balya ilçesindenim bizim memleketimiz çok misafir canlısı çok seviyorum...a.s. çok teşekkür ederim canım hemşehrim...

arkadaşlar ben de rahmetli anneannem tarafından Bandırmalı oluyorum. Seneler evvel Tatlısu'da yaptığımız uzunca tatilin tadı damağımdadır hala.

Erdek'te birkaç defa tatil yapabildim. Kamplardan merkeze kadar akşamları yürümesi pek bir zevkli olurdu.

arkadaşlarım hemşerihlerim nerelerdesiniz bakıyım.yaz tatiline mi başladınız yoksa.

slm arkadaşlar benimde eşim balıkesirli ama ailesi şarköyde yaşıyor eşim aslen gömeçli ama ayvalıkta 10 yıl kadar yaşamış.bende cok merak ediyorum oraları netten ve eşimin resimlerinden gördüm cok güzeldir tabiki resimlerden.inşallah en kısa zamanda gezicez.

sen buraları bayağı iyi biliyorsun canım.çok güzel orası şimdi daha da güzelleşti.bekleriz buyur gel.eskiden ne güzel gelirmişsiniz bak.

4 sene önce gelmiştim sanırım en son, ya da 5:eek: ama annem her sene geliyor. Bir pansiyonda kalıyor Ocaklar'da, oradan da Erdek'e, Bandırma'ya rahat rahat gidiyor.

Son yıllarda da yine Balıkesir'deydim yanlış anlamayın, Ayvalık tarafını keşfettik iyice:dance: Evet ya acayip bir çekim var, Ben hep Balıkesir sınırlarında tatil yapıyormuşumsırnaşık şey

slm arkadaşlar benimde eşim balıkesirli ama ailesi şarköyde yaşıyor eşim aslen gömeçli ama ayvalıkta 10 yıl kadar yaşamış.bende cok merak ediyorum oraları netten ve eşimin resimlerinden gördüm cok güzeldir tabiki resimlerden.inşallah en kısa zamanda gezicez.

Ayvalık'ı mutlaka gör arkadaşım, denize girmeyi seviyorsan da, ya da bebişin var sanırım onu sokmak isterseniz, Ayvalık Sarımsaklı'da sahil sizin için birebir. İnce kum ve denizi sığ. Tabii rüzgarlara denk gelmezseniz.

Ayrıca Cunda Adası'na gidip bir akşam balık yiyin. Aaah aaahh.

Bende Balikesirliyim arkadaslar, bu sene gidemiyorum malesef. simdi kimbilir oralari nekadar güzeldir. genelde akcayda kaliyoruz. kimler var orali kicsin ortaya bakiiim....

X