Bebek Beslenmesi Balık yağının bağışıklık için çok faydalı olduğunu okudum. Hem kendim hem çocuğum için başlamak istiyorum easyfishoil markasını kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
7 yasindaki Oğlum için onceden ocean balık yağını ve easy fish oil kullandım.ancak balığın kendisini yedirmek önceliklidir.haftada 2 kez balık yedirmeye çalışıyorum ki oğlum balığı çok seviyor Allah tan

hımmm şimdi anladım. Bana Covid saldırdığında karaciğerime zarar verdi ve karaciğer değerlerim uçmuştu. Bende dengelemek adına, vitamin vitamin geziyorum.

Hatta 2-3 hafta önce covid D vitaminini sömürüyor diye güneşlendim bu seferde cildim ciddi yandı oysa Eylül güneşi ne kadar yakar diye düşünmüştüm.

cahillik başa bela : (
Kazen propolis kullanmanı tavsiye ederim.marka ismi verebiliyomuyuz bilmiyorum ama çok faydasını görüyoruz.ben kendim ve çocuklarım için balık yağı propolis ari ekmeği ve hambal kullaniyorum.okula gidiyolar ve şuan koronanin tavan yaptığı bi ülkedeyiz ama çok şükür bisey olmadi ki 2.çocuğum aşırı hassas bi çocuk.vaka sayımız 13 binleri geçti günlük hala okula devam ediyolar.bu ürünlere güvendiğim için korkmadan okula gonderebiliyorum.hos göndermekten başka çaremiz de yok zaten.
Sana da çok geçmiş olsun.insallah eski sağlığına en kısa zamanda tekrar kavuşursun..

Hergün balık tüketseniz bile ihtiyacınız olan değere ulaşmanız mümkün değil bu yüzden mutlaka kullanılması gerekiyor. Möllers bu konuda en iyisidir oğluma şurup olarak alıyoruz kendimizede daha bugün aldım kapsül, fiyatı diğer markalara göre yüksektir ama değer.

En büyük oğlum çok çok aşırı zayıf oldugu için kullanmıştım ...sanırım 1-1.5 yıl kullandim ama ya hiç faydası olmadı yada bu kadar oldu bilmiyorum sonra bıraktık 👀

30 yaşından sonra balık yemeye başlayan biri olarak söylüyorum çocuğunuz balık yemiyorsa farklı şeyler deneyin. Pane dil balığı kızartması, balık köftesi gibi. Şu anda tüp bebek tedavisi için balık yağı içiyorum ama midem bulanıyor çocuklar balıktan daha da soğuyabilir.. epa/dha oranı, tek tek paketlenmesi önemli, kapsülü balık jelatini olanlar da daha iyi sanırım..

X