Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MöllersBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Evet 3 yaş yazıyor bizde de ama doktorumuz sorun değildedi probiyotiklerde de 2 yaş yazıyor ama biz hemen 0 ayda başlıyoruz dedikullandiginiz urune baglidir belki,
benim kullandigim urunun sisesinde direk 3 yas ustu diye yaziyor.
Merhaba ben 3 aydır hergün voonka marka balık yağı kullanıyorum epa dha oranları çok yüksek olduğu için tercih ediyorumBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Bu arada omega 3 somon gibi dip balıklarında yoğun olarak bulunuyor bu sebepten balık yiyerek istediğimiz miktarı alamayabiliriz
Kazen propolis kullanmanı tavsiye ederim.marka ismi verebiliyomuyuz bilmiyorum ama çok faydasını görüyoruz.ben kendim ve çocuklarım için balık yağı propolis ari ekmeği ve hambal kullaniyorum.okula gidiyolar ve şuan koronanin tavan yaptığı bi ülkedeyiz ama çok şükür bisey olmadi ki 2.çocuğum aşırı hassas bi çocuk.vaka sayımız 13 binleri geçti günlük hala okula devam ediyolar.bu ürünlere güvendiğim için korkmadan okula gonderebiliyorum.hos göndermekten başka çaremiz de yok zaten.hımmm şimdi anladım. Bana Covid saldırdığında karaciğerime zarar verdi ve karaciğer değerlerim uçmuştu. Bende dengelemek adına, vitamin vitamin geziyorum.
Hatta 2-3 hafta önce covid D vitaminini sömürüyor diye güneşlendim bu seferde cildim ciddi yandı oysa Eylül güneşi ne kadar yakar diye düşünmüştüm.
cahillik başa bela : (
Biz de onu kullanıyoruz ve çok memnunum.bircok çocuk doktoru da tavsiye ediyo.cocuklar severek icio.icerigi en temiz olan cidden bence de O.Mollers doktorumuz gelişimsel pediatri uzmanı boy ve kilosu gelişimi icin en faydalı ve doğalı bu dedi
Kesinlikle mollerBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)