Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oceanBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
merhaba en iyi marka bence möllers oğluma kullanmayı düşünmüştüm sonra vaz geçtim son dönemde çocuklarda erken ergenlik bulgusu çok fazla o yüzden endişe duydum çocuk doktorumuz da önermedi kafam karıştı ve almadım ama alacak olsam möllers alırımBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Ben möllers kullanıyorum. Ağır metallerden arındırılmış birde IFOS sertifikası olması sebebiyle tercih ettimBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Balık yağları mı?En doğal ve faydalı içeriğe sahip olanı möllers. Bir şişe aldım kullandım kızıma. Sonra erken ergenliğe sebep olduğunu duydum ve tekrar almadım
Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Slm bi tane bana soru yaptiniz siz bulmadim bn kayb oldi sayfa ' burda yazdim cevap ' balik yagi baba anne kuladi ' Aو d vitami var 'kalp iyi gelir ' karin yaglari eritir ' hormonlari dengeleştirir ' kolostrol azaltir 'meme kanseri iyileştirir ' prostat onler ' jild guzeleşir 'stress iyileşir '2 tip diyabet iyi gelir veeee çok faydalari var ' bayan teşekkür ederim hep mutlu olBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Fark etmez dedi oğlum 15 aylıkmoller gercekten iyi,
ancak 3 yas altina onerilmiyor.
Fark etmez dedi oğlum 15 aylık