Bebek Beslenmesi Balık yağının bağışıklık için çok faydalı olduğunu okudum. Hem kendim hem çocuğum için başlamak istiyorum easyfishoil markasını kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bana dr um yazın bile d vitamini takviyesi kullanmam gerektiğini, tr de genetik olarak d vit eksikliğinin bulunduğunu söylüdi. Ben 2 yaşındaki kızıma kullanıyorum, omega 3 olarakta daha bugün möllers aldırdım. Bende haftada 2 sefa balık yemediğimiz için mantıklı görüyorum

Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
merhaba en iyi marka bence möllers oğluma kullanmayı düşünmüştüm sonra vaz geçtim son dönemde çocuklarda erken ergenlik bulgusu çok fazla o yüzden endişe duydum çocuk doktorumuz da önermedi kafam karıştı ve almadım ama alacak olsam möllers alırım

Balık yağından yapılan haplardan bende çok kullandım. Balık yediğim zaman vücudum kabul etmiyor ve her zaman istiğfar ediyorum. Arkadaşlarımızın dediği gibi epa ve dha değeri çok önemli bu değerler balıktan alınan vitaminler bir de hafıza için önemli. Bir de ala değeri vardır. Bu da bitkisel ürünlerden alınan değerdir, örneğin ceviz gibi. Bu yüzden ala değerinden olan ürünler çok önerilmez. Maddi probleminiz yoksa en iyisi Antarktika alglerinden üretilen balık yağıdır kril oil olması lazım o da derin sulardaki dip balıklarının beslendiği canlılardan üretiliyor.
Ben ne kullanıyorum diye sorarsanız. Ben omega 369 olarak kullanıyorum. Çünkü eklem ağrılarım çok olduğu için daha etkili olsun diye. Umarım sizde en uygun olanını kendiniz ve çocuğunuz için bulursunuz.

Merhaba benim oğlum 3,5 yaşında gerçekten nerdeyse hiçbir şey yemiyor abartmıyorum ama yedikleri bulgur, lahmacun, az makarna, nutella, balık ve patates kızartması arada ekmek ne kadar uğraşsam da olmuyor. Nerdeyse 2-2,5 yıldır düzenli olarak Mollers ya da easy fish oil verdik. İnanmazsınız ama dün doktora gittik iştahsızlığı için doktor bile şaşırdı gelişimi çok iyi çıktı. Hem kan değerleri normal hem de idrar örneğinde herhangi bir enfeksiyon çıkmadı. Ben kendi adıma sadece düzenli balık yağı kullanmamıza bağlıyorum bu durumu

Omega 3 epa ve dha'dan oluşur. Her balık yağı aynı oranda epa dha oranlarını bulundurmuyor. Gerekli omega 3'ü alabilmek için haftada iki kez somon balığı yemek gerekiyor. Lütfen Osman Müftüoğlu'nun Omega 3 yazılarına bakın.

Bu markayı degil ama mollers kullanıyorum oğluma bizim doktorumuz 8 aylık iken başlattı 2 yaşında şimdi düzenli alırız bittikçe. Boy kilo problemi yaşamadık ve bağışıklık sistemi için de faydası olduğuna inanıyorum. Her gün yediginiz balıktan aynı oranda epa ya da dha değeri çıkmaz somon gibi dip balıkları lazım bunun icin. Türkiyede tüketilen bir çok balık ekonomiyle de alakalı olarak genelde hamsi sardalya levrek gibi balıklar.

Haftada 2 kez balık yenmiyorsa balık yağı gerekliymiş..
Bunu cocuk doktorumuzdan öğrenmiştim
Ve ben möllers veriyorum çocuklarıma
Uzun süre araştırdım en iyisi bu olduğunu görüyorum her seferinde

Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Slm bi tane bana soru yaptiniz siz bulmadim bn kayb oldi sayfa ' burda yazdim cevap ' balik yagi baba anne kuladi ' Aو d vitami var 'kalp iyi gelir ' karin yaglari eritir ' hormonlari dengeleştirir ' kolostrol azaltir 'meme kanseri iyileştirir ' prostat onler ' jild guzeleşir 'stress iyileşir '2 tip diyabet iyi gelir veeee çok faydalari var ' bayan teşekkür ederim hep mutlu ol🥰💙

Moller's kullanıyor iki yıldır oğlum bağışıklık sistemi için özellikle onu önermişti doktorumuz çok da faydasını görüyoruz tavsiye ederim

İçerisinde EPA ve DHA oranlarına bakarak kendiniz ve çocuğunuz için alın derim easyfishoil yerine möllersi tercih ederim. İçerisinde d vitamini de olduğu için. Ama yetişkinler için EFAyı önerebilirim. Krill oilde şeker insülin direnci olanlar için iyi olabilir. Tamamen kendi araştırmalarım ve kullanımlarıma dayanarak önerilerimdir bu konuda uzman değilim.

X