Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç kullanmadım reklamlar çok etkili...Ben 2 yaşından beri cocuklarıma ocean şurup kullanıyorum sadece kış aylarında veriyorum gün aşırı iciriyorum, tadı portakallı cocuklarım cok seviyor... kendim için kullanmıyorum bundan bi 20 yıl önce kilo almak için balya isimli balık hapı içerdim iştahımı çok acardı... o zaman bağışıklık çokta onemli değildi...Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Merhaba Dr bana yurt dışından bir marka önermişti kargoyla geliyor. (KYANİ nev sunset) çok iyi demişti.Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Ben farmasideki portakallı c vitamini almistim birde balik yagi kullanmıştır cok faydalı almanızı oneririmBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
evet bizde kullanıyoruz. öneririm.Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Kilo aldırdı mıMerhaba ben mollers balık yağı kullanıyorum çokta memnunum severek içiyor çocuklarım
Möllers kilo aldırdı mı? İştah açıyor mu?Biz uzun zamandır kullanıyoruz her sonbaharda başlayıp ilkbahara kadar . Ben möller aldım yeşil şişeli 3-4 yıl ondan kullandılar . Ocean aldım 2 yıl kadar ama şimdi nutrigen büyümek için olanını kullanıyorum . Bir arkadaşım tavsiye etmişti . Çocuklar onu daha çok sevdi .
Rast gele okuduğunuz veya duyduğunuz için bebeğinize balık yağı başlamayın doktor önermedikçe kimi bebekler de kan değerlerini önemli ölçüde etkileyip hastanelik olabilirsiniz benim böyle çevremde çok oldu sağdan soldan duyduklarıyla balık yağı başladılar 1 hafta içinde 10 çocuktan 3 nü lan değerleri yükseldi diye kayseriye sefk ettilerBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Rast gele okuduğunuz veya duyduğunuz için bebeğinize balık yağı başlamayın doktor önermedikçe kimi bebekler de kan değerlerini önemli ölçüde etkileyip hastanelik olabilirsiniz benim böyle çevremde çok oldu sağdan soldan duyduklarıyla balık yağı başladılar 1 hafta içinde 10 çocuktan 3 nü lan değerleri yükseldi diye kayseriye sefk ettiler