Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Benim kizimin doktoru onermedi. Zaten d vitamini ve balik yagi ayni anda kullanilmaz niye 2sini bir arada yapmislar bende anlamadim demisti
Haftada bir balik yiyin sadece dedi. D vitaminini de sadece kisin kullaniyoruz.
Hamilelikte tahlillerde karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için doktorum omega3 dahil diğer kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı. Yani birebir OMEGA 3 yükseltiyor diye değil.bu konuda ciddi misiniz?
Hamilelikte tahlillerde karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için doktorum omega3 dahil diğer kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı. Yani birebir OMEGA 3 yükseltiyor diye değil.
Vitaminler de karaciğere ilaçlar kadar olmasa da biraz yük oluyormuş ben de bunu yeni öğrendim. Şimdilik hiç vitamin, ilaç vs almiyorum. Sadece kan sulandırıcı ignelere devam ediyorum mecburen. Bir de karaciğer için bir ilac başlandı degerlerin yükselmesini engellesin diye.hımmm şimdi anladım. Bana Covid saldırdığında karaciğerime zarar verdi ve karaciğer değerlerim uçmuştu. Bende dengelemek adına, vitamin vitamin geziyorum.
Hatta 2 hafta önce covid D vitaminini sömürüyor diye güneşlendim bu seferde cildim ciddi yandı oysa Eylül güneşi ne kadar yakar diye düşünmüştüm.
cahillik başa bela : (