Balık yağı iştah açar, şahsen benim çok iştahımı açarkaydirigubbakcemile3 Ama omega3 için aynı şeyi bende duymuştum belki balık yağı değilde sadece omega3 almak lazım
"Ayçiçek yağı alan ve egzersiz yapanlar ise hiç kilo veremedi" yazıyor. Kilo verdiren şey egzersiz olsa ayçiçek yağı alıp egzersiz yapanlar da kilo verirdi.
selam kızlar omega 3bir yağ asidi olmak üzre kilo aldırmaz aksine dolaşım sisteminize ve sinir sisteminize onarım yapar. balık yağının içerisinde bulunur.ayrı olarak ta satılır. balık yağı ise genelde sıvı olarak alınır ve gündüz yemeklerden önce kullanılırsa iştah açar.
ben doktor tavsiyesi ile kasım ayı boyunca kullandım (omega 3 kapsülleri) arkadaşlar yatmadan önce aldığınız zaman sabaha tuvalet ihtiyacı ile uyanıyorsunuz :a015:
inanın metabolizmam inanılmaz hızlandı ve bırakın kilo almayı 3 kilo kadar vermiş oldum üstelik günlük yaşamımda hiçbir değişiklik yapmadan :icecream:
Benim 7 yaşında bir kızım var, boyu yaşıtlarrına göre biraz kısa, bu nedenle geçen sene bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine balık yağı hapı kullandım, sonra kızım kilo almaya başladı doktoruna sordum bana kesinlikle kullanmayın dedi.. Bu balık yağı, şimdi olmasa bile ilerde ertitmesi zor yağlanmaya neden olur dedi.. Burda paylaşmak istedim...
benimde bilgiğim kilo aldırmak için kullanılır.
balık yağı hapı olarak 7-8 sene evvel bende kullanmıştım.
ve o zaman bir de gelişim çağı olduğu için öyle bir gelişmiştim ki (hem kilo hem boy olarak)
beni bir sene sonra görenler tanıyamamıştı. kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey