Balık yağı kilo verdiriyor

1

1_sen

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi 1_sen
Avustralya'da yapılan bir araştırmaya göre, insan beyninde yaşlanmayı yavaşlatma etkisi olduğu bilinen balıktaki yağ asitlerinin, hafif egzersizle tüketildiğinde kilo kaybetmeye yardımcı olduğu belirlendi. Güney Avustralya Üniversitesinde yapılan araştırma sonucunda, Omega-3 yağ asitleri içeren balık yağının obez insanların kilo vermesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Üniversitenin araştırmacısı Alison Hill, Reuters ajansına verdiği demeçte, balık yağında bulunan Omega-3'ün, egzersiz sırasında kaslara kan akışını artırarak, yağ yakmayı hızlandırdığını söyledi. Araştırmanın, 4 gruba ayrılan, 68 kilolu ve obez insan üzerinde 3 ay süreyle yapıldığı belirtildi. Birinci grup, az miktarda balık yağı alırken, ikinci gruba normal diyetleri değiştirilmeden ayçiçek yağı verildi.

İki gruba da 3 ay boyunca 45 dakikalık yürüyüş veya haftada 3 kez koşma şeklinde hafif egzersiz programları uygulandı. Diğer iki grup ise hem balık yağı hem ayçiçek yağı aldı ancak egzersiz yapmadı. Araştırma sonunda balık yağı alan ve egzersiz yapanların 3 ayda ortalama 2 kilo verdikleri gözlendi. Ayçiçek yağı alan ve egzersiz yapanlar ise hiç kilo veremedi. Egzersiz yapmayan diğer iki grubun da hiç kilo vermediği belirlendi. Araştırmacı Hill, ''Bu insanların özellikle istedikleri her şeyi yemelerine rağmen balık yağının etkili olmasına şaşırdık'' dedi.

• Konu Sahibi 1_sen
kızlar bence denemeyin benim komşumun babası bi tedavi için balık yağı yedi ve hastaneye zor düşürdüler doktor yarım saat daha geç gelseydiniz hastayı kaybederdik demiş bence dikkat edin

• Konu Sahibi 1_sen
bende birkaç sene önce zayıflıktan şikayetçiydim. balık yağı iç dediler. o kadar çaresizdim ki ne duysam kullanıyordum. iğrenç bişey içtikten sonra bile kokusu gün boyu midemden geliyordu, hiçbir faydasını da görmedim.

• Konu Sahibi 1_sen
benimde bu konuda bir bilgim yok..sadece doktor un onerdigi miktarda spor ve egzersizle ise yardigini anladim..

• Konu Sahibi 1_sen
çok lginç bende omega-3 balık yağı kullanıyorum acaba ondan mı zayıfım :rolleyes2: :rolleyes2:

• Konu Sahibi 1_sen
PANDORA_AMAZON .!.:
çok lginç bende omega-3 balık yağı kullanıyorum acaba ondan mı zayıfım :rolleyes2: :rolleyes2:

merak ettim neden kullaniyorsun..damar sagligi,kolestrol v.s icin mi?

• Konu Sahibi 1_sen
şükür henüz bir hastalığım yok ama kansızlık ,yorgunluk bazan iştahızlık nedenlerinden kullanıyorum biraz iyi geldi

• Konu Sahibi 1_sen
Bende balık yağını şişmanlamk içn kullanan bi sürü insn tanıorm..​

• Konu Sahibi 1_sen
bende balik yagini kilo aldirmak icin verdiklerini biliyorum..ama kullanim sekilleri farkli sanirim..

ben iki çocuğumada sürekli kilo alsınlar diye senelerdir balık yağı içiriyorum.belkide çocuklar bu sebepten hiç kilo alamadılar

kızlar bence denemeyin benim komşumun babası bi tedavi için balık yağı yedi ve hastaneye zor düşürdüler doktor yarım saat daha geç gelseydiniz hastayı kaybederdik demiş bence dikkat edin

vardır onun bir sebebi,eşim dünya balık yağı yutmuştur,allaha şükür bir bir hafızası var maşallah

şimdi balık yağı içip yersen tabi kilo alırsın,ammmma diyetle birlikte işe yarar bence.

doktorlar çocuk kilo almadığı dönemlerde balık yağı veriyorlar doğal olarak bende de balık yağı = kilo alma çağrıştırıyor şimdi ben balık yağı kullanırsam biolojik olmsa bile psikolojik olarak kilo alırım , iyisimi ben balık yağı kullanmayayım

bende balık yağının kilo almak için iyi geldiğini biliyorum hatta hiç balık sevmeyen eniştem bile kilo almak için kapsülünü alıyordu ve faydasını gördüde. ve bi arkadaşımda kilo vermek için haftanın 4 günü balık yiyordu ve oda balık sayesinde güzel kilo verdi. yani balık kilo vermek için yağı ise kilo almak için olamazmı durum bunu gösterio :) benim aklıma başka şey gelmiyor :uhm:

balık yağı aç karna içildiğinde kilo aldırmıyor, kg verip verdirmediğini bilmiyorum ama. tok karna içildiğinde kg aldırıyo. sabah aç karna çocuklara içirilirse faydası oluyor çünkü hem hafıza için hemde boy uzaması vs. için omega 3 çok gereklii. erişkinlerede günde 2 tablet diyolar. ama genede araştırın..

İlginç, ben de bu forumdaki bir çok kişi gibi balık yağının kilo almak için kullanıldığını biliyordum. Benim gariban zayıf arkadaşlarım uzun müddet boşuna mı içmişler o balık yağlarını

aynı etkiyi keten tohumu da yapıyor... omega 3 omega 6 vs tüm balıkta bulunan yağ asiteleri keten tohumunda da var...

ben kullanıyorum.. ve bağırsak sorununuz varsa birebir. ayrıca tokluk hissi veriyor.:1rolleyes:

selam arkadaşlar.ben küçükken şişmanlamak için balık yağı kullandım.fakat hiç faydası olmadı.sadece boy uzatıyo.fakat geçenlerde gazetede balık yağı ile ilgili bi yazı okudum.balık yağının çok faydasının olduğunu öğrendim.mesela hafızayı güçlendirdiğini ve kemik yapısında çok etkili olduğunu yazıyodu.şuanda da ara sıra vitamin değişikliği yağtığımda balık yağı içiyorum.ama şişmanlatıcı yada iştah açıcı bi özelliği yok bence.bu arada içenler varsa hapını kullansınlar.şurup kullanırlarsa tadı ağzınızdan çıkmak bilmiyo.fakat hapta böyle bir sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…