Balık yağı kilo verdiriyor

aynen dende kızımın iştahı açılsın kilo alsın diye balık yağı kullanıyoz ama ne fayda yemiyo yemiyo yemiyoooooooooo

aynen dende kızımın iştahı açılsın kilo alsın diye balık yağı kullanıyoz ama ne fayda yemiyo yemiyo yemiyoooooooooo

canim bildigim kadariylada cocuklar icin ozel istah acici suruplar var onlari denedinmi benm kuzen icmisti ondan biliyorum guzle kilo almisti ama malesef ilacin adini bilemiyorum

Diyetisyenim bana omega 3-6-9 almamı önermişti, snırım troid hormonunda düzenleme yapıyormuş, bu nedenle de kilo vermemize neden olabiliyormuş, düzenleme dediğine göre tersi durumlarda da kilo aldırması çok normal sanırım.(Troid hormonunun az veya çok çalışması kilo almamıza veya vermemize neden oluyor)

arkadaşlar balık yağını doktor kardeşime kilo alsın diye verdi.ve kardeşimin iştahı acayip açıldı..gece kalkıp bizi yemesinden korkuyorum.

arkadaslar balik yaginin kapsülleride var kapsüllerin yardimi olabilirmi acaba.yagi cok agirdir gercekten mide kaldirmayabilir

komşumuzun kızında kansızlık ve demir eksikligi vardı balık yegı kullandı acaip şekilde kilo aldı yani bunu duyunca şaşırdım

yaklaşık 2 aydır hergün omega 3 kapsül kullanıyorum balık yağı olarak , kilo vesairede aldırmadı bana gerçi düzenli olarak spor yaptığım içinde olabilir .
balık yağının gerçekten çok faydasını görüyorum , özelliklede cildimde , içerdiği A vitamininden olsa gerek , birçok yerde okuyorum depresyona bile bire bir balık yağı , için arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim .

zaten balık yagının üzerinde diyete ektir yazıyor... sorun diyet yapmayanlara kilo aldırdıgı...

bende 1 yıl kullandım 15 kilo aldım sınava hazırlandıgım için spor falan da yapmadım.. sonuc kocaman bir gobegim var =(

balık yağı kullanmanın zararı değil büyük faydası var.Asla ve asla kiloda aldırmıyor.Kalp damar sertliği ,kollestrol vs gibi hatta ve hatta kullanan kişilerin ciltleri çok güzel olur.Çevrenizde devamlı kullanan kişilere baktığınızda yaşı olsa dahi ciltlerinin ne kadar güzel olduğunu görürsünüz.Çocuklar için balık yağı meyve aromalıdır.Amaç kilo alması değil,vucudunun dirençli olması için kullanılır

valla ben onu bunu bilmem ban saç dökülmesi için dr vermisti 3 ay kullandım o zamanlar 36 bedenken 3 kot almısıtım o gün bügun 36 beden hayal oldu ... ve ayrıca wc çıktıgımda bile o yagn kokusunu duyardım terimde bile hissederdim yani

ya onu abime kilo aldırmak için önermişlerdi ya almamıştı garibim kilo falan ama vermemiştide kafam karıştı bunu herkes kilo aldırır diye biliyo

benim oğlumda çok iştahsız ve zayıf diye doktor tavsiye etmişti kilo alması için zayıflatma etkisini ilk kez duyuyorum.

ya yok arkadaşlar çok ii hatırlarım ablam bana 10 12 yaşlarındayken (çok zayıftım o zamanlar ) balık yağı verirdi o zamandan sonra bi kilo aldımm piüüüüüü verebilne aşkolsun 18 yaşındayım şimdi bi yerlerimi yırtıyorum o kilolarımı verebilmek için

eskiden çok zayıftım ve doktor iştahım açılsın diye balık yağı ve balık yağı hapı vermişti.. ve şuan diyet yapıyorum 6-7 kilo kadar fazlam var :) sanırım bi hayli açmış iştahımı.. :KK66:

balık yağı kilo aldırır.tabi ucuz olan balık haplarının pek bi mantilitesi yok.balık yağı içmektense balık hapı alınması daha iidir.sadece iştah açar zaten kiloyu tabiiki direk vermez.ben zayıf biri olduğum için kullanıyorum.önemlı olan düzenli kullanmak her gün hep aynı saatte atmaya devam edin bide amignogram kullanıyorum protein için ikisi yeme programımına uyunca kılo alıyosunuz.39 kıloydum ve 42 kıloyum tabıkı 1 ayda değıl 3 ay falan gıbı bı surede buna ulastım stresde cok etkılıo stes yaptığımda ılk defa 39u bıle gordum anladım kı hıc bısey saglıktan daha onemlı diil:teselli:

bende tam tersi biliyorum ama,balik yagi kilo aldirir diye,ve o kilolarda kalici oluyo maalesef,cok yakin tanidigimda ogluma vermisti zamaninda,simdi cocuk kilolarindan sebeb sunnet olamiyo,,,

X