- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi forestnight
Bende en lezzetli levrek cipura falan diye duymuştumEn lezzetli zamanı değil ama sazan balığının kızartması güzel oluyor
Ama helvada emek yok ki hazır o ben emek vereceğim bişey düşünüyordumNeden balık üzerine helva yenir?
Balık öldüğünü anlasin diye
Bide bol rokali domatesli kaşarlı salata. Mis
Evet mantıklı peki çorba olarak ne olabilirBen Levrekten sasmam. Yanina rokali limonlu salata. Firinda kremali kasarli patates..
Tatli tuketmiyoruz biz baliktan sonra..
Levrek te olur muAlabalık olabilir her mevsimin yenecek balıgı heryerde satılıyo fırında kaşarlı defne yapraklı olursada tadından yenmez yanina rokalı salata en doğrusu olur :)) balık deyince akan sular duruyo
levrek cupra her mevsim yenir en azında porsiyon kisi bası kagutta levrek yapabilirsin 1 kasık tereyag ufak limon ve tuz icine dldurup fırın kagıdıyla sarıp fırına ver yanında patates graten yap balıkla ii gider güzel bi salata havuclu falanKızlar bu ayda yenebilen en lezzetli balık hangisi?ben arkadasima balık sofrası kurmak istiyorum fakat balıkla aram olmadığı için hiç bir fikrim yok. Siz olsanız nasıl bir balık sofrası kurarsınız?hangi baliklarla hangi salatalar hangi mezeler ve tatlı yakışır? Fikirlerinizi bekliyorum...
Evet mantıklı peki çorba olarak ne olabilir
Levreğin mevsimi değil tadı saman gibi gelir pek tavsiye etmem şu sıralar zaten balık mevsimi değilLevrek te olur mu
Teşekkür ederimlevrek cupra her mevsim yenir en azında porsiyon kisi bası kagutta levrek yapabilirsin 1 kasık tereyag ufak limon ve tuz icine dldurup fırın kagıdıyla sarıp fırına ver yanında patates graten yap balıkla ii gider güzel bi salata havuclu falan
Levrek avı 1 Nisan...31 Temmuz arasında yasak olup bu dönem dışında günde en fazla 5 kg balık avlanmasına izin verilir.levrek cupra her mevsim yenir en azında porsiyon kisi bası kagutta levrek yapabilirsin 1 kasık tereyag ufak limon ve tuz icine dldurup fırın kagıdıyla sarıp fırına ver yanında patates graten yap balıkla ii gider güzel bi salata havuclu falan
Künefe yakışır mi sizce?Fırın helva canım bol cevizli tek yakışan tatlıdır balıktan sonra bence
Olabilir ama balıktan sonra pek gitmezKünefe yakışır mi sizce?
Hmm peki o zaman helvayi denicem teşekkür ederimOlabilir ama balıktan sonra pek gitmez