Deniz Ürünleri Balık menüsü desem ne dersiniz?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
32
Kızlar bu ayda yenebilen en lezzetli balık hangisi?ben arkadasima balık sofrası kurmak istiyorum fakat balıkla aram olmadığı için hiç bir fikrim yok. Siz olsanız nasıl bir balık sofrası koyarsınız?hangi baliklarla hangi salatalar hangi mezeler ve tatlı yakışır? Fikirlerinizi bekliyorum...

En lezzetli zamanı değil ama sazan balığının kızartması güzel oluyor

Ben Levrekten sasmam. Yanina rokali limonlu salata. Firinda kremali kasarli patates..
Tatli tuketmiyoruz biz baliktan sonra..

Alabalık olabilir her mevsimin yenecek balıgı heryerde satılıyo fırında kaşarlı defne yapraklı olursada tadından yenmez yanina rokalı salata en doğrusu olur :)) balık deyince akan sular duruyo

levrek cupra her mevsim yenir en azında porsiyon kisi bası kagutta levrek yapabilirsin 1 kasık tereyag ufak limon ve tuz icine dldurup fırın kagıdıyla sarıp fırına ver yanında patates graten yap balıkla ii gider güzel bi salata havuclu falan

Ayyyy çok güzel görünüyor ama yapımı baya zahmetli

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim

Levrek avı 1 Nisan...31 Temmuz arasında yasak olup bu dönem dışında günde en fazla 5 kg balık avlanmasına izin verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…