- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi forestnight
Aynen bende bunları düşünüyorum kuskus salatası bide midye dolma olurmu sizce o seviyor midyeyiben çipura levrek tarzı balıkları seviyorum fırında hem rahat hazırlarsın hem çok koku yapmaz,
önden mercimek çorbası olabilir, balık, balıkın yanına roka, soğan, limon, bol yeşil salata, zeytinyağlı fasulye, patlıcan ezmesi çeşitli mezeler
daha sonrada irmik helvası üstü dondurma hoş olur
bence misafire uygulanabilecek güzel bir mönü
olur tabii bunlar da balıkla uyumluAynen bende bunları düşünüyorum kuskus salatası bide midye dolma olurmu sizce o seviyor midyeyi
Teşekkür ederim ilginiz için iyi geceler:)olur tabii bunlar da balıkla uyumlu
Firinda helva nedir?? Tarif istiyorum ya da senin de daha once denemis oldugun tarifin bir linki lutfenCanım sana katılıyorum kesinlikle patates ve rokalı salata olmalı
sana ve tabi konu sahibine tavsiyem balık sonrası fırında helva çok güzel gidiyor
Bunlarin hepsini yedin yaniBu aksam gittik balıkçıya. Beyaz peynır közlenmıs kırmızı biber patlıcan salatası yoğurtlu patlıcan maydanoz salatası domates soğanlı salata bır de mayonezli peynırlı yesıl salata. Sonra kadayıfta jumbo karides kalamar ahrapot fener kavurma. Sonra da yarım levrek ızgara, üstüne cay ve kızarmış dondurma:) sonra da kahve soda ve meyve tabağı ile menüyü kapatıyoruz:)
Oooohhhh maaşallah afiyetler olsun yalnız ben bunları yaparsam çocuğun beni alması farz olur aşağısı kurtarmaz yani :))
Banada banada... Iyisiniz vallahi Afiyet bal şeker olsun canım
Bunlarin hepsini yedin yaniAfiyet olsun
Tabi ki canım sade tahin helvasını bir kaba alıp içine soğuk süt koyup eziyorum kıvamı boza gibiFirinda helva nedir?? Tarif istiyorum ya da senin de daha once denemis oldugun tarifin bir linki lutfen
Fırında helva normal tahin helvasına malzemeler ekleyip fırına atıyoruz canımFirinda helva nedir?? Tarif istiyorum ya da senin de daha once denemis oldugun tarifin bir linki lutfen
Aaa cok tesekkur ederim, ne guzel detay vererek anlatmissin. Hic denemedim daha once, mutlaka yapacagim. Portakal kabugu mis gibi kokar eminim.Tabi ki canım sade tahin helvasını bir kaba alıp içine soğuk süt koyup eziyorum kıvamı boza gibi
Fırında helva normal tahin helvasına malzemeler ekleyip fırına atıyoruz canım
sade tahin helvasını çatalla ez içine biraz süt ekle krep hamuru gibi akışkan bir kıvam olacak
içine çok az limon suyu sık karıştır
bu aşamada içine portakal kabuğu,elma yada havuç rendeleyebilirsin bunlardan biri olacak tabiki hepsi değil istemiyorsan sadede olabilir
ısıya dayanıklı kaplara üstünde biraz boşluk bırakacak kadar dök
ısıtılmış fırına koy sufle gibi kabaracak üstü çok az kızarınca servise hazır
üstüne biraz çekilmiş fındık istersen tarçında ekleyebilirsin zevkine kalmış
balıktan sonra yenir özellikle ama ben simitle de çok severim hem pratik hem de az malzeme ile nefis bir lezzet
Hepsi güzel oluyor zevkine göre yaparsınAaa cok tesekkur ederim, ne guzel detay vererek anlatmissin. Hic denemedim daha once, mutlaka yapacagim. Portakal kabugu mis gibi kokar eminim.