- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi forestnight
Misafirim tam bir balık hastası hamsiyi çok seviyor ama ben hamsiyi ortaya düşünüyorum ekstaradan büyük bir balık ta olsun istiyorumaçıkçası ben misafire balık menüsünü çok düşünürdüm... çünkü balık herkesin yiyeceği bir yemek değil ayrıca çok çeşidi olan bir yemek türü herkesin damak tadına uymayabilir... kolay gelsin afiyet olsun şimdiden...
Canım sana katılıyorum kesinlikle patates ve rokalı salata olmalıBen Levrekten sasmam. Yanina rokali limonlu salata. Firinda kremali kasarli patates..
Tatli tuketmiyoruz biz baliktan sonra..
Revani diye düşünmüştüm çayın yanında direk yemek üstüne tatlı yemiyor çünküCanım sana katılıyorum kesinlikle patates ve rokalı salata olmalı
sana ve tabi konu sahibine tavsiyem balık sonrası fırında helva çok güzel gidiyor
Nasıl ya, sen hiç helva yaptınmı, kavur babam kavur bileklere ellere kuvvet, bu arada dondurmalı irmik helvası balıktan sonra vazgeçilmezimAma helvada emek yok ki hazır o ben emek vereceğim bişey düşünüyordum
Künefe gitmez bence.Künefe yakışır mi sizce?
Nasıl ya, sen hiç helva yaptınmı, kavur babam kavur bileklere ellere kuvvet, bu arada dondurmalı irmik helvası balıktan sonra vazgeçilmezim
Koska sandı konu sahibi :)
Herhalde öyle, haklısınKoska sandı konu sahibi :)
Aynen aklım ona gitti bi an irmik helvası mantıklı teşekkür ederimKoska sandı konu sahibi :)
Oooohhhh maaşallah afiyetler olsun yalnız ben bunları yaparsam çocuğun beni alması farz olur aşağısı kurtarmaz yani :))Bu aksam gittik balıkçıya. Beyaz peynır közlenmıs kırmızı biber patlıcan salatası yoğurtlu patlıcan maydanoz salatası domates soğanlı salata bır de mayonezli peynırlı yesıl salata. Sonra kadayıfta jumbo karides kalamar ahrapot fener kavurma. Sonra da yarım levrek ızgara, üstüne cay ve kızarmış dondurma:) sonra da kahve soda ve meyve tabağı ile menüyü kapatıyoruz:)
Banada banada... Iyisiniz vallahi Afiyet bal şeker olsun canımBu aksam gittik balıkçıya. Beyaz peynır közlenmıs kırmızı biber patlıcan salatası yoğurtlu patlıcan maydanoz salatası domates soğanlı salata bır de mayonezli peynırlı yesıl salata. Sonra kadayıfta jumbo karides kalamar ahrapot fener kavurma. Sonra da yarım levrek ızgara, üstüne cay ve kızarmış dondurma:) sonra da kahve soda ve meyve tabağı ile menüyü kapatıyoruz:)