Balayında dayak yedim

Şaka mısınız ya tam da hastalıklı adamın kullandığı cümleleri kurmuşsunuz "balayına kim kimi yurt dışına götürüyor nedir lütuf mu bu? Yurtdışına gittik diye reva mı görmeliyim her şeyi? Kendi keyfine de küfür etmedim adam beni dövüyor orada çenemi mi tutsaydım ayrıca küfür edildi diye de kimsenin bir yeri eksilmiyor. Yaptığımı savunmuyorum ama benim küfürüm yaşadıklarımın yanında toz zerresi bile değil. Şimdi cümle ailem ailesine küfür ediyor

bile bile lades demişsin son dönemlerde evlenmeden önce yaşananlar ortada
dayak olmasa bile bu tarz davranışlar sergileyen insanla zaten her gün kavga ederdin her gün tartışma yaşardın
fiziksel şiddete gelene kadar zaten psikolojik şiddetin daniskasını yaşamışsın
kendi düşen ağlamaz şimdi yapman gereken tek şey boşanmak
senin yerinde olsam en azından bunu çok çok erken yaşadığıma şükrederdim çünkü bu dayak olayı çocuk yaptıktan sonra gerçekleşseydi o zaman boşanmak ve çocukla bi hayat kurmak şu anki durumuna göre daha zor olurdu
zararın neresinden dönersen kar diye düşün

Neye alisamamak fiziksel ve psikoojik şiddet gormemeyemi ama sizin için ilerisi çok tehlikeli hadi ilk evlilik düğün stresi vs evlenmis siniz ne kadar üzgün olursanız olun guclenmezseniz yine böyle bir insanı severseniz ne olacak sizin durumda bu eşe öfke ve tiksinti beslenir başka duygu değil

dayağı hak etmişsin diyor işte bu yorumu ciddiye alıyor musun sahiden
kadın kızdırmasa erkek de dövmez tayfasından
en kısa zamanda azalarak bitse keşke bunlar

Her şeyin farkındayım vazgeçtim onun zerre sevgisini istemiyorum. Gözüm açıldı çok şükür sadece yaram çok taze henüz 4 gün oldu tökezliyorum

dayağı hak etmişsin diyor işte bu yorumu ciddiye alıyor musun sahiden
kadın kızdırmasa erkek de dövmez tayfasından
en kısa zamanda azalarak bitse keşke bunlar
Bana salak mısın hiç mi aklın yoktu kendine nasıl bunu yaptın dese eyvallah haklısın derim. Zerre de sinirlenmem Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırsın inşallah da olan bizim gibilere olmasın

İnşallah seni takıntı haline getirmez. Böyle zottirikler kendileri bir hayat kuramadığı gibi kurana da mani olurlar.

O kadar sinirlendim ki ş…z’e. Asla iletişim kurmayın, numaranızı falan değiştirin. Bulmuş sizin gibi desteği, bi de şiddet uyguluyor hayvan. O küfrü fazlasıyla hak etmiş. Asla merhamet etmeyin. Yoksa gerçekten öldürebilir sizi

Allah aşkına ne kullanıyorsunuz bana da söyleyin

Azalarak biteceksiniz

Ailem perişan oldu ben çok uzaktayım beni orada öldürür diye ona bir şey bile diyemediler günlerce kendilerine gelmediler. Onlar benden daha perişan halde
Evladının sağlığından endişe etmek ve çaresiz kalmak en acı şeylerden biri bence
Hiçbirşey olmasa bile sadece anne babanıza bunları yaşattığı için bile affedilmemeli .

Tövbeler olsun bu nasıl bir yorum

Varlığı ne ki yokluğuna alışacağım değil mi diyorsunuz. Bana siddet uygulayan adam yok olsun zaten. Kadına kalkan bütün eller kökünden kırılsın insallah. Onca sene nasıl sabrettiniz anlayamadım. Hayır mecbur degilsiniz, sizi mutsuz eden bir kalbi nasil seversiniz ki. Boşanıp hayatınıza devam edin ve dua edin ki balayinda yasandi bunlar eger hamile olsaydınız ya da cocuk olduktan sonra bunlar yasanmis olsaydı hersey daha zor olurdu. Güzel günler sizin olsun insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…