Balayı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Duo123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Duo123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
5
1
1
23
Merhaba kızlar, Mayıs'ta düğünüm var . Balayı için Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum, oradan da trenle Fransa vs ülkelere geçmeyi istiyorum. Eşim ise çok masraf olur diye Mısır'a gitmek istiyor. Orada gezilecek daha fazla yer varmış . Benim Almancam olduğu için Almanya da rahat edebiliriz. Ama Mısır da nasıl yaparız bilmiyorum. Çat pat İngilizce biliyorum. Fikriniz nedir ?

Nasıl bir balayı istiyorsunuz bu önemli. Yani avrupa turistik gezi yemek müze vs ise Almanya ok. Ama mısır’da çok iyi deniz kum güneş tatili yaparsınız.
Kafamızı dağıtıp farklı kültürler görmek istiyoruz. Aslında ben hiç unutamayacağım bir balayı yaşamak istiyorum

Misir deniz tatili olur.
almanyada cok güzel yerler var, siz nereyi dũsúndũnüz? Almanya fransa tercihim olurdu kesinlikle. Ama tabi esinizin dedigi gibi daha maliyetli olur.

Misir deniz tatili olur.
almanyada cok güzel yerler var, siz nereyi dũsúndũnüz? Almanya fransa tercihim olurdu kesinlikle. Ama tabi esinizin dedigi gibi daha maliyetli olur.
Ben Almanya istiyorum,eşim Mısır . Kendisi araba almak istiyor. Ayrıca döndüğümüzde duruma bakıp doğuyu gezmeyi düşünüyoruz

Kafamızı dağıtıp farklı kültürler görmek istiyoruz. Aslında ben hiç unutamayacağım bir balayı yaşamak istiyorum
Mısır’da piramitler harici bol bol dalış yapabılırsınız. Özellikle şarm bölgesi yazın cok ıyı. Deveye binip safari yapılır atv turu, oteller cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…