Balayı Hakkında Yardım :(

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
40
Balayı için bizim iznimiz fazla yok, o yüzden bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimizden dolayı kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.

Ama burdan da orayı bilen yada duayanlar hakkında fikir almak istiyorum, sizce nasıl bir yer? Yada sizin bana tavsiye edebileceğiniz Bursa'ya yakın yerler varmı?

Bu arada düğünüm 4 Temmuz, çokta bişi kalmadı :KK43:

tatil yeri araştırmanızı bir derdim var topiğinde yapmanız çok akıllıca olmuş tebrik ederim. umarım ilk geceniz hakkındaki sorunlarınızı burada paylaşmazsınız.

tatil yeri araştırmanızı bir derdim var topiğinde yapmanız çok akıllıca olmuş tebrik ederim. umarım ilk geceniz hakkındaki sorunlarınızı burada paylaşmazsınız.

çok ince düşüncelisin arkadaşım. ama senin yerinde ben olsaydım eğer böyle bişi yazacağıma bi fikrim yoksa susmayı tercih ederdim yerimseniben

eğer dikkat edersen açabileceğim bi çok yerde bu konum var, sadece burayı da takip edenler daha çok olduğu için, burdaki arkadaşlarımın da fikirlerini almak istedim.

canım dedğin yeri bilmiyorum ama avşa sanırım yakın bursaya ben gitmiştim küçük ama güzel bir yer internettende araştır istersen yada marmara adası orsıda çok sakindir avşa biraz hreketldir

balikesir de cok yakin bursaya yani balayi icin bence süper kafa dinlemek icin de öyle ben balikesirliyimde aslen övmek gibi olmasin ama muhtesem cennet gibi sengözlerimebaksanab

X