- Konu Sahibi evintekprensesi
mesajımdaki bağlantıya tıklarsan görebilirsin cnm veya bookingteki resimlerden de görebilirsin kendi sitesinde o resim yoktu diye hatırlıyorumhavuzu göremedim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajımdaki bağlantıya tıklarsan görebilirsin cnm veya bookingteki resimlerden de görebilirsin kendi sitesinde o resim yoktu diye hatırlıyorumhavuzu göremedim canım
Aynı tarihteymiş düğünümüz...Mayıs 28 de dugun 30 mayısta balayina gidiyoruz KEMER Rixos Sungate ... umarım bir aksilik cikmaz çok araştırdık sonuç olarak ben seçtim
İki kişi ücreti 15bin olursa tabi gözlük silmeyede elamanları olur gerçekten biraz pahalıymışCanimm antalya kiris maxx royal otel muhtesem bi yer biz gecen sene evlendik harika bi balayi gecirdim ilgi alaka cok guzel sahilde gozluk camlarini silmek icin bile elemanlar var :) israrla tavsiye ederim biraz pahali ama sakin huzurlu bi yer
Bende aynı yeri düşünüyorum da tam karar veremedim giden yakınlarınız falan var mı acaba?Fethiye-Jiva beach hotel
Bizim ets turda danısmanımız gitmiş sevdiğini söyledi aslında baska yok ama arastırdım olumsuz yorum yapan da yok internette ve bence balayı biraz sakin olmalı oteli sevdim ben.düşün derim.yemekleri guzelmis havaalanına biraz uzak ama kumsala yakın en azından.bizim hayalimiz paraşüt yapmaktı o yüzden fethiyeyi sectik sakin olcagini dusunuyorum ve konumu gayet iyi yerde ne zaman dügünün?Bende aynı yeri düşünüyorum da tam karar veremedim giden yakınlarınız falan var mı acaba?
21 ağustosta,birkaç yer baktım karar da veremiyorum açıkçası balayı olduğu için de pişmanlık yaşamak istemiyorum,açıkçası en önem verdiğim şey de dediğin gibi sakinlik,Sentido Lykia Resort spa var birde aklımızda nişanlım da orayı beğenmiş ama bilemedim,sizin ne zaman düğün?Bizim ets turda danısmanımız gitmiş sevdiğini söyledi aslında baska yok ama arastırdım olumsuz yorum yapan da yok internette ve bence balayı biraz sakin olmalı oteli sevdim ben.düşün derim.yemekleri guzelmis havaalanına biraz uzak ama kumsala yakın en azından.bizim hayalimiz paraşüt yapmaktı o yüzden fethiyeyi sectik sakin olcagini dusunuyorum ve konumu gayet iyi yerde ne zaman dügünün?
He birde fiyat sinirlmaniz yoksa Hillside var ora benim aklımda kaldı fiyati biraz tuzlu geldi.inşallah şu borçlar bitsin bi ara oraya kaçmayı düşünüyoruz.Eger bütçe sıkıntın yoksa incele bence21 ağustosta,birkaç yer baktım karar da veremiyorum açıkçası balayı olduğu için de pişmanlık yaşamak istemiyorum,açıkçası en önem verdiğim şey de dediğin gibi sakinlik,Sentido Lykia Resort spa var birde aklımızda nişanlım da orayı beğenmiş ama bilemedim,sizin ne zaman düğün?
o otel merkezde bana çok çekici gelmiyor o yüzden iş oteli gibi gelirHe birde fiyat sinirlmaniz yoksa Hillside var ora benim aklımda kaldı fiyati biraz tuzlu geldi.inşallah şu borçlar bitsin bi ara oraya kaçmayı düşünüyoruz.Eger bütçe sıkıntın yoksa incele bence
Bizim sağolsun balayımızı görümcem karşılıyor hediye olarak ama o kadar da yüklenmeyelim 4bine kadar düşünüyorum bende 4 günlük kalan 3 günde de geze geze bir yerlere gideriz belki arabayla:)He birde fiyat sinirlmaniz yoksa Hillside var ora benim aklımda kaldı fiyati biraz tuzlu geldi.inşallah şu borçlar bitsin bi ara oraya kaçmayı düşünüyoruz.Eger bütçe sıkıntın yoksa incele bence
Inşallah sıfır sorunla güzel hatirlayacagımiz zamanlar geciririz tamamen şans işi mutluluklar dilerim (öyle görümceler var mı ya)Bizim sağolsun balayımızı görümcem karşılıyor hediye olarak ama o kadar da yüklenmeyelim 4bine kadar düşünüyorum bende 4 günlük kalan 3 günde de geze geze bir yerlere gideriz belki arabayla:)
Aminnn inşallah:) Evet görümce kayınvalide konusunda baya şanslıyım çok şükür nazar değmesin dilimi ısırayım daInşallah sıfır sorunla güzel hatirlayacagımiz zamanlar geciririz tamamen şans işi mutluluklar dilerim (öyle görümceler var mı ya)
Pek büyük olmasa da, yetişkin oteli istersiniz sanırım balayı için,elite world'e bakabilirsiniz,ben tercihimi Sentido lykia'dan yana kullandım Bodrum:)Marmariste bildiğiniz güzel yerler varmı kızlar