balayı fikirleri

bir fotoğrafçı gelin damat albümü çektirene balayı tatili hediye edecekmiş. takipteyim =) hem düğün fotoğrfları hem de balayı kesemizi düşünen biri çıkacak galiba en sonunda

ben eğitim için alva donna beach resorta gittim çok uçuk şeyler istemezseniz güzel bir otel deniz biraz dalgalıydı 1 aya kadar ısınır zaten balayında daha çok birarada olmak önemli diye düşündüm etkinliklerden çok onu düşünüyoruz şimdilik.. bahçedeki hamaklarda beni cezbetti açıkçası:) yemeklerde damak tadımıza uygundu daha önce limaklara gittim çok beğenmemiştim yemek konusunda.. kaldığımız oda eşyalar yatak örtüsü ve perdesi eski modeldi ama bence önemli değil birde tüm odalar o şekilde değil sanırım.balayı için deniz manzaralı ayarlarız dedi resepsiyon müdürü... fikir olsun diye yazdım

Ben de antalyalı olunca farklı bir yer olsun diyorum nevşehir yada fethiye kafam karışık o konuda....

Fethiye çok güzel. Otel olarak da en iyisi hillside beach club diye biliyorum . Bakabilirsiniz .

Ben de fethiyede yaşayacağım için değişik bir yer olsun istiyorum . Deniz konseptli değil de , mimari anlamda gezip görebileceğimiz yerler olsun istiyoruz ama , neresi olur bilemiyorum. Karadeniz turu diyoruz ,ben karadenizde yaşıyorum zaten :) Yurt dışı diyoruz onu da bütçemizi çok sarsmayacak bir yer olsun istiyoruz.
Yardımcı olabilecek biri var mı yurt dışı konusunda?

Biz Antalya'ya gittik ve pişmanız. ultra lüks her şey dahil Balayı paleti aldık. Bir sürü para verdik kaç ayda ödedik ve hiç memnun kalmadık.

1.- otel şehre çok uzaktı. Otelden çıkamadık çok sıkıcıydı.
2.-yiyip içip Zaman geçiriyorsun. Bomboş....
3.-güya ultra lüks her şey dahilmişmiş. İlk gün kahvaltıyı odaya getirdiler. E zaten tepsi var gidip alıyorsun istediğin yerde yiyorsun. Ayrıca bardaklar vs genelde pis oluyor. İyice seçip alacaksın. Yatağa Gül falan dökmüşler. Bu ne ya dedik Bi köşeye döktük. Çarşaf çırptık işimiz gücümüz yok gibi. Şampanya koymuşlar içen yok.
4.-çok sıkıcıydı beee :)
5.-otel şehre yakın olsaydı çıkardık gezerdik... Tek aktivitemiz otelde yürüyüş yapmaktı...
6.-şimdiki aklımız olsa o kadar parayı yurtdışı turu için verirdik..... Birde bence balayına düğünden 20 gün sonra gidin biz öyle yaptık. Dinlendik, birbirimize alıştık ve karı koca olarak ilk tatilimize gittik.

düğünden 15 20 gün sonra gitmeyi düşünüyoruz ama nereye gideceğimiz belli değil. italya istiyorum ben ama şartlar nasıl olur bilemiyorum. ortada pasaportlarımız bile yok:)

X