balayı fikirleri

Arkadasları Maldiveclub ile Maldivlere gittik, Antalya Kemer de bir otelden aldıgımız fiyattan cok daha uyguna geldi.
Ekonomik bir tesis önerdiler ve
hersey de superdi... Facebook sayfasından da bakabilirsiniz. Resimleri koydum

Arkadasları Maldiveclub ile Maldivlere gittik, Antalya Kemer de bir otelden aldıgımız fiyattan cok daha uyguna geldi.

Öncelikle reklam kokan hareketler değilse kaldığınız oteli ve ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz? Açıkcası kemerde kalınacak otelden daha ucuza gelmesi pek mantıklı gelmedi bana. Herkes 10 binlerden bahsederken özellikle maldive için. Eğer bahsettiğiniz kadar ekonomikse yazarsanız hepimiz bilgileniriz.

Öncelikle reklam kokan hareketler değilse kaldığınız oteli ve ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz? Açıkcası kemerde kalınacak otelden daha ucuza gelmesi pek mantıklı gelmedi bana. Herkes 10 binlerden bahsederken özellikle maldive için. Eğer bahsettiğiniz kadar ekonomikse yazarsanız hepimiz bilgileniriz.

buram buram reklam kokuyo. kokmakla kalmıyo bağırıyo resmen :KK6:

Biz ağustos sonu evleniyoruz kısmetse ve maşukiye boğaziçi otel Bungolow düşünüyoruz maşukiyeye aşığız ikimizde..birde nette kampanya olduğunu gördük 4 gece 5 gün hafta içi yemek dahil 700 tl günü alınca rezerve işini halledicez:KK51:
merhaba bu otelden memnun kaldınız mı gittiniz mı ya da buraya balayına

Kaldığımız yer yemek ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi vermen mümkün mu?
İster ozelden yaz ister burdan

canım nekadara mal oldu ve nasıl ayarladınız bende istiyorum da yardım eder misin

kızlar rezervasyon yaptırıp ödemeyi otelde yapanınız var mı aranızda

İş için kaldığımız otellerde booking.com 'dan rezervasyon yaptırıp ödemeyi otelde yaptırıyoruz. Sorun çıkmadı şu ana kadar hiç. Balayı için de booking'den yer ayırttık biz. Tur şirketleri şimdiden ödeme alıyor erken rezervasyon adı altında ama booking'te tatilden 1 hafta öncesine kadar iptal hakkımız var tur şirketinden daha ucuza daha ii bir oda ayırttık. Biz bodrum düşündük ama bence en güzeli Antalya otelleri, biz burada olunca mecbur başka şehire gideceğiz.

Merhaba kızlar biz de sonunda Voyage golf resort belek'e karar verdik. Deluxe oda aldık; sigorta ile beraber 4 gece 2.258.-TL tuttu; Mayıs ayının ilk haftası kalıcaz. vade farksız 3 taksite böldüler. Karar vermesi zor oldu; ama balayını burda geçiren arkadaşım çok memnun kalmış, yorumlarda hep güzel. Bakalım hayırlısı:)

İş için kaldığımız otellerde booking.com 'dan rezervasyon yaptırıp ödemeyi otelde yaptırıyoruz. Sorun çıkmadı şu ana kadar hiç. Balayı için de booking'den yer ayırttık biz. Tur şirketleri şimdiden ödeme alıyor erken rezervasyon adı altında ama booking'te tatilden 1 hafta öncesine kadar iptal hakkımız var tur şirketinden daha ucuza daha ii bir oda ayırttık. Biz bodrum düşündük ama bence en güzeli Antalya otelleri, biz burada olunca mecbur başka şehire gideceğiz.
Ben de antalyalı olunca farklı bir yer olsun diyorum nevşehir yada fethiye kafam karışık o konuda....

X