- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
- Konu Sahibi evintekprensesi
nevşehirdeki otellerden bahsetmişsinya ondan bahsediyorum cnm? Anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevşehirdeki otellerden bahsetmişsinya ondan bahsediyorum cnm? Anlamadim
Ben de antalyalı olunca farklı bir yer olsun diyorum nevşehir yada fethiye kafam karışık o konuda....
Teşekkür ederim cnm bakacağım bakalım...Nevşehire bende baktım ama herşey dahil bir otel bulamadım gönlümüze göre. Sultan Cave Suites'e giden bir tanıdığım var, memnun kalmıştı isterseniz bir bakın.
merhaba canım biz de booking.com dan bakıyoruz hep ama hala nereye gideceğimize karar veremedik.ama hala favorim fethiye.Bir de biz hiç booking üzerinden rezervasyon yaptırmadık o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası.otellere nasıl güveneceğimi bilemiyorum.daha sonra bize fiyat farkı ödetirler diye de korkuyorum.bir an önce karar verip yeri ayarlamak lazım.siz nereye gidiyorsunuz?İş için kaldığımız otellerde booking.com 'dan rezervasyon yaptırıp ödemeyi otelde yaptırıyoruz. Sorun çıkmadı şu ana kadar hiç. Balayı için de booking'den yer ayırttık biz. Tur şirketleri şimdiden ödeme alıyor erken rezervasyon adı altında ama booking'te tatilden 1 hafta öncesine kadar iptal hakkımız var tur şirketinden daha ucuza daha ii bir oda ayırttık. Biz bodrum düşündük ama bence en güzeli Antalya otelleri, biz burada olunca mecbur başka şehire gideceğiz.
merhaba canım biz de booking.com dan bakıyoruz hep ama hala nereye gideceğimize karar veremedik.ama hala favorim fethiye.Bir de biz hiç booking üzerinden rezervasyon yaptırmadık o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası.otellere nasıl güveneceğimi bilemiyorum.daha sonra bize fiyat farkı ödetirler diye de korkuyorum.bir an önce karar verip yeri ayarlamak lazım.siz nereye gidiyorsunuz?
Merhabalar,Maldivler diyorum. Baska birsey demiyorum.
Ruya gibiydi hersey...
Balayı otelini beğendiniz mi ben baştan okuyorumda eğer yazdıysanız görmedim daha.:)21temmuz 26temmuz arası.. Yazarım tabi ki hayırlısıyla gidelim gelelim de
Bazı konulara yazdım ama buraya yazdım mı ben de bilmiyorum Yazdıysam diğer okurlara affola diyorumBalayı otelini beğendiniz mi ben baştan okuyorumda eğer yazdıysanız görmedim daha.:)
Ne kadar tutuyor böyle bir tatilbiz yunan adalarına gemi turu ile gitmeye karar verdik
biz yunan adalarına gemi turu ile gitmeye karar verdik
düğün 9 temmuzda canımDugununuz ne zaman canim? Bizde oralari dusununuyorduk ama Eylul ayinda Yunanistanda havalar serin oluyor diye Prag'a gitmeye karar verdik.
3000 civarı canım iki kişiNe kadar tutuyor böyle bir tatil
düğün 9 temmuzda canım
teskler tatlım inş sizinde süper gecerSizin dugun tarihiniz cok uygunmus adalara. Insallah cok guzel bir balayi gecirirsiniz canim mustakbel esinle:)
havuzu göremedim canımhttp://q-ec.bstatic.com/images/hotel/max400/157/15763878.jpg
kızlar nevşehir düşünenler argos in capadocia otele bakabilirler balayında bize çok pahalı gelmişti odasında kendi havuzu var sitesinden ziyade bookingteki resimlerine bakmanızı tavsiye ederim
benim de içimde kaldı ilerleyen zamanlarda mutlaka gitmeyi düşünüyorum