balayı fikirleri

İş için kaldığımız otellerde booking.com 'dan rezervasyon yaptırıp ödemeyi otelde yaptırıyoruz. Sorun çıkmadı şu ana kadar hiç. Balayı için de booking'den yer ayırttık biz. Tur şirketleri şimdiden ödeme alıyor erken rezervasyon adı altında ama booking'te tatilden 1 hafta öncesine kadar iptal hakkımız var tur şirketinden daha ucuza daha ii bir oda ayırttık. Biz bodrum düşündük ama bence en güzeli Antalya otelleri, biz burada olunca mecbur başka şehire gideceğiz.
merhaba canım biz de booking.com dan bakıyoruz hep ama hala nereye gideceğimize karar veremedik.ama hala favorim fethiye.Bir de biz hiç booking üzerinden rezervasyon yaptırmadık o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası.otellere nasıl güveneceğimi bilemiyorum.daha sonra bize fiyat farkı ödetirler diye de korkuyorum.bir an önce karar verip yeri ayarlamak lazım.siz nereye gidiyorsunuz?

merhaba canım biz de booking.com dan bakıyoruz hep ama hala nereye gideceğimize karar veremedik.ama hala favorim fethiye.Bir de biz hiç booking üzerinden rezervasyon yaptırmadık o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası.otellere nasıl güveneceğimi bilemiyorum.daha sonra bize fiyat farkı ödetirler diye de korkuyorum.bir an önce karar verip yeri ayarlamak lazım.siz nereye gidiyorsunuz?

Ben şu zamana kadar bi sorun yaşamadım bookingle, biz bodrum voyage türkbüküne gideceğiz. İstersen önce tatil sitelerinden oteli beğen (ets, tatilsepeti gibi) sonra bookingten otelin fiyatını karşılaştırın. Biz öyle yaptık ets ile fiyat aynıydı ama ets ile alınca şimdi ödemeye başlayacaktık, malum ev eşyası falan almaya çalışınca bütçe zaten daraldı onu da araya sokmayalım bu vakitlerde dedik.

Maldivler diyorum. Baska birsey demiyorum.

Ruya gibiydi hersey...
Merhabalar,
Biz de bu yaz Maldivlere gitmeyi planlıyoruz, turlara da bakıyorum. Normal booking gibi sitelerden otel artı ayrıca uçak olarak da bakıyorum, siz nasıl gittiniz, nasıl daha uygun olur, tavsiyeleriniz var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim:)

Merhaba kizlar, bizim dugunumuzde 15 Eylulde olacak. Bizde Prag'a gitmeye karar verdik. Duydugumuza gore cok romantik bir sehirmis, gorecez artik:KK54:

Balayı otelini beğendiniz mi ben baştan okuyorumda eğer yazdıysanız görmedim daha.:)
Bazı konulara yazdım ama buraya yazdım mı ben de bilmiyorum☺️ Yazdıysam diğer okurlara affola diyorum
Biz çok beğendik tam bir Balayı oteliydi kesinlikle doğru bir karar vermişiz. Otelden hiç çıkmadan yaşadık balayını hiç sıkılmadık☺️ Sabahtan akşama kadar devamlı aktiviteler var. Her akşam ayrı gündüz ayrı farklı konseptlerde parti oluyor. Herkes zaten çift çocuk yok. Odalar ayrıca güzel her yer cam her odada jakuzi var Balkonunda da yatağı var ve balkonu açılıp kapanabiliyor Başka merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz. Aklıma gelenler bu kadar oldu☺️
Şimdiden mutluluklar dilerim size☺️

ay daha nişanım olmadı ben heycandan balayına bakıyorum buna daha çok var hele bi şu isteme olaylarını atlatayım en son balayı yerlerine bakıp otele gidip ayaklarımı uzatıp derin bir uyku çekmek istiyorummm

X