- Konu Sahibi arzuca9432
-
feyzacım benim bi arkadşım kapalı ve geçen sene eşiyle şah inn paradise otele gittiler ve çok memnun kalmışlar bu sene tekrar gidicekler oteli incelemiştim denize sıfır güzel bi otel istersen sende bi incele ama fiyatlarını bilmiorum belki erken rezervasyon vardır..
bızde yaptık marmarıse gıttık cok guzeldı gene gıtmek ıstıyom ama ozamankı gıbı guzel olmaz bence
bızde yaptık marmarıse gıttık cok guzeldı gene gıtmek ıstıyom ama ozamankı gıbı guzel olmaz bence
gettik tabi gitmezmiyiz edilmezmi heçkaydirigubbakcemile3
bizde antalya larada sera otele gittik otel süperdi çok güzel vakit geçirdik gerçi o ilk günler heryer çok güzel
bız de abantta yapmıstık.valla kızlar sesız sakın kafa dınleyelım dersenız en ıdeal yerlerden bırı tavsıye ederım yane
Bende severim Abant' ı......................................
sevılmeyecek gıbı deıl kı sessız sakın yemyesıl huzurlu bı yer.ama uc gun en ıdealı ondan sonrasında yapacak bısey kalmıo ve sıkılmaya baslıosun
malesef bizde yapamadık gözüm cook yükseklerde degildi balayına gitmek istediğim tek yer vardı AĞVA ama orasıda olmadı malesefsenağlama
Üzüldüm...........................
öyle canım bende cook üzüldüm cook istedim ama olmadı kısmet değilmişsenağlama ama evlenecek bayanlar muhakkak yapın 2 gün bile olsa gidin içinizde kalıyor çünkü benim kaldısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?